Što otkrivaju njegovo ponašanje i govor tijela?

12/01/2018

Muškarci često skrivaju svoje emocije. No, zahvaljujući govoru tijela i znakovima koje šalje lako ćete prepoznati kakvi su njihova istinski osjećaji...

Osjećaje pripadnika jačeg spola nije lako protumačiti. Na početku ljubavne romanse, većini djevojaka nije potpuno jasno želi li muškarac ozbiljnu vezu ili ga samo zanima provod.

Zato vam donosimo ključne faze kroz koje prolazi muško srce prije nego što ga pokloni samo jednoj ženi:

Početna zaluđenost

Ponašanje: Njegova moć leži u samouvjerenosti i vještini uvjeravanja. Osim toga, voli se puno hvaliti kako bi vas impresionirao.

Govor tijela: Ovaj samopouzdani frajer ima potrebu dodirivati vas kada se ispričava. Što više gubi samopouzdanje, sve je više zabrinut i uznemiren. Primijetit ćete dozu nervoze jer će vam je pokazati kroz pojačanu fizičku aktivnost -  provlačenjem ruke kroz kosu ili lizanjem usana.

Zaljubljenost

Ponašanje: U ovoj fazi, on vam se želi potpuno približiti i uključi vas u sve svoje aktivnosti. Bilo da je sport u pitanju, gledanje televizije ili druženje s njegovim prijateljima. Odreći će se samostalnih izlazaka, odlazaka u teretanu ili na utakmice.

Govor tijela: Gleda vas prodorno i direktno u oči (koliko god mislile da je to klišej), nježno vas dodiruje, mazi ili vam sklanja kosu s očiju.

Potpuna predaja

Ponašanje: Ako želi ostatak života provesti s vama, on će vam to i pokazati. Željet će čuti vaše mišljenje o najvažnijim pitanjima. Dijelit će s vama doslovno sve iz svog života.

Govor tijela: Oponašanje vašeg govora tijela znači spremnost za život na duge staze. Ponašat će se poput vašeg odraza u ogledalu. Ako vi nagnete glavu na lijevu stranu, on će je nagnuti na desnu. Ako stavite ruku u desni džep, on će je staviti u svoj lijevi. Vrlo je vjerojatno da će u jednom trenutku iz njega izvući prsten.

Foto: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj