Što napraviti kada ste vi napaljeniji nego on?

20/10/2018

Ako vas prečesto odbija, pokušajte prepoznati uzrok. Ako se radi o nekom vanjskom uzroku kao što je posao, nemojte to shvaćati osobno...

Svi znamo da legenda kaže kako bi frajeri seks uvijek i u svakom trenutku, a mi žene smo te koje boli glava i kojima najčešće nije do seksa. No, stvarni život kaže drugačije. Ne, ne kaže da je situacija obratna, ali jasno upućuje da se ne može generalizirati i da je obrnuti scenarij itekako moguć. I onda, što učiniti kada vi za seksom žudite puno više od njega?

1. Igrajte se lovice; vi budite lovina. Ako je vaš muškarac alfa mužjak koji voli biti dominantan, vaši bi ga agresivni potezi mogli ohladiti. Ako mislite da vaš partner više voli sam inicirati seks, pustite ga. Isplanirajte situaciju tako da izgleda da vas mora loviti za seksi igrice.

2. Znajte kada odustati. Ako je vaš dragi pod stresom, nemojte forsirati seks. Znate da ni vi to ne biste voljele da je situacija obrnuta. Ponekad dečki nisu dobri u komunikaciji pa trebate dobro slušati i obratiti pažnju na znakove koji na to ukazuju. Ako znate da ste ponekad prezahtjevne, pokušajte mu za promjenu dati malo više pažnje. To će mu pomoći da se što prije oraspoloži i opusti.

3. Počastite ga komplimentima. Nikad ne podcjenjujte moć laskanja. Budite sigurne da on zna točno koliko ga želite i napravite sve da se osjeća kao najseksi muškarac na svijetu.

4. Dajte mu do znanja da je poseban. Nisu samo žene one koje ne žele da se partner odnosi prema njima kao prema komadu mesa. Neka se i on osjeća cijenjeno tako što ćete ga odvesti na večeru ili mu pripremiti omiljeno jelo. Nemojte da se osjeća kao da je vaša igračka. Zašto ne biste obukle neko lijepo donje rublje samo za njega? Preuzmite kontrolu nad situacijom i dovedite ga u pravo raspoloženje.

5. Dobar tajming je pola posla. Ako je vaš partner umoran od posla ili mora rano ustati, možda neće biti spreman odreći se sna zbog orgazma. Naučite kako pročitati njegovo raspoloženje i povući potez kada nije iscrpljen ili pod stresom. Nemojte se baciti na njega čim uđe kroz vrata, dajte mu vremena da se malo odmori.

6. Opustite ga od glave do pete. Ako je umoran ili mora rano ustati, pozovite ga da se otuširate zajedno i izmasirajte ga pod tušem da se malo opusti. Jednom kad je opušten, sve će ići u pravcu u kojem želite.

7. Započnite s predigrom izvan spavaće sobe. Napalite ga tijekom dana ponekom seksi porukom. Iščekivanje pomaže u jačanju uzbuđenja. Ako je u gužvi na poslu, nemojte ga bombardirati s previše poruka. Jedna seksi poruka bit će sasvim dovoljna.

 

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo