Najbrži put do njegovog (starijeg) srca

16/05/2013

Kako frajeri stare njihove se želje mijenjaju na nov, pomalo nastran način.
Saznajte kako im udovoljiti i zadržati ih zadovolj(e)nima!

Ukratko, muškarci su sretni dok god je seks prisutan i redovit u njihovim životima, ali ispitali smo 1500 frajera kakve seksi maštarije i želje imaju nakon što prođu dvadesete i uđe u malo zrelije tridesete.

„Mlađi muškarci seksualnim životom su zadovoljni dok god seksa u njihovom životu ima. Njihovi zahtjevi nisu veliki i potpuno su prihvatljivi za njih i za njihove partnerice“ , kaže Ian Kerner, autor knjige „Ona je na prvom mjestu“. Ali zato kada uđu u tridesete, frajeri traže nove načine kako da seks ostane zanimljiv i kako da se na nov način povežu s partnericom.

Što je tu dobro za žene? Frajeri u tridesetima postaju skolniji eksperimentiranju u seksu, ali i puno velikodušniji prema partnerici!

ONO ŠTO ŽELE NAPRAVITI!
Većina frajera rekla je da ne postoji ništa bolje od oralnog seksa što ih može uzbuditi i probuditi u njima želju za seksom. Muškarci između 30-40 godina rekli su nam kako ih ništa ne može više uzbuditi od toga da oni oralno zadovolje vas!

„Zreli muškarci shvaćaju da je užitak veći kada ga osjeća dvoje, i on i partnerica. Oni shvaćaju da ženama za orgazam nije dovoljna samo penetracija“, kaže Ian Kerner.

ŽELI DA GA DODIRUJETE TAMO!
Dok samo 23% muškaraca ispod 30 godina prihvaća i odobrava ideju da pokucate na njihova stražnja vrata, gotovo polovica frajera iznad trideset to prihvaća i željeli bi to isprobati.

"Puno su sigurniji u svoj izgled i prihvaćaju svoje tijelo, pa su skoloniji istraživanju novih užitaka i mogućnosti koje im vlastito tijelo nudi“, objašnjava Yvonne K Fulbright, autorica knjige "Dodirni me ovdje!“. Lagano masirajte područje između njegovih testisa i anusa, ako ne prigovori znači da ste pogodili mjesto gdje je želio da ga dirate, ako ne prihvati, vjerujemo da ćete naći dostojnu zamjenu za postizanje njegove erekcije.

POSTOJI NEŠTO ŠTO SADA ŽELE PODIJELITI S VAMA!
Više od 80% frajera iznad trideset priznalo je kako ih uzbuđeje gledanje porno filmova s partnericom - veliki napredak u odnosu na tek 61% frajera u dvadesetima. Stručnjaci kažu da se frajeri u dvadesetima boje da biste ih osuđivali zbog toga, zato ne priznaju da ih to uzbuđuje.

Frajeri u tridesetima, samouvjereni su i sigurni da će baš njihove seksi maštarije zadržati strast u vezi i zato se ne srame podijeliti i ovu seksi maštariju s vama. I naravno, ako ste za, podijeliti ju s vama.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj