Mali znakovi koji govore da mu se sviđate

27/06/2011

Žene se služe s više od 52 pokreta kojima će pokazati muškarcu da im se sviđa. Kod njih je sve mnogo jednostavnije pa biraju samo desetak poteza kojima će vam pokazati da ste mu privlačni. Sva sreća pa smo dobre u dešifriranju. A ako niste, uz našu pomoć naučite kako otkriti jeste li mu simpatični

Cosmo L

Podiže obrve kad vas ugleda. To traje petinu sekunde. Ako ste zaista vješti u detektiranju ovog pokreta, znat ćete da vas smatra atraktivnima i prije nego što to njemu postane jasno. Podignite i vi obrve, uzvratite mu istom mjerom. Ali zadržite pokret nešto dulje tako da ga primijeti.

Ako vidi nešto što mu se sviđa, u ovom slučaju vas, usne će mu na trenutak biti otvorene. Dok se ne koncentrira na daljnju akciju.

Nosnice će mu također biti raširene kad vas ugleda. Kad se zbroji sve prethodno nabrojano, njegovo će lice u globalu biti "otvorenog", prijateljskog izražaja.

Pokušat će privući vašu pažnju. Izdvojit će se iz grupe ako je u društvu prijatelja ili će postati preglasan i naglašavati pokrete.

Namještat će kravatu, ako je nosi. Taj je pokret jednak onome kad žena nesvjesno oblizne usne. Ista poruka: "Želim izgledati dobro za tebe."

Zagladit će ili raskuštrati kosu, ovisno o tome kakvu frizuru nosi. To čine potpuno nesvjesno i češće nego što primjećujemo.

Dok govorite, obrve mu ostaju lagano podignute. Znak da vas smatra fascinantnom. Ili možda totalno ludom. U svakom slučaju bolje nego da vas gleda ležerno opuštenih obrva i očiju. To je znak da ste mu dosadni.

Popravlja i povlači čarape. 100-postotni znak da ste mu privlačni i da pokušava izgledati najbolje što može.

Napet je. Stoji uspravno napetih mišića točno ispred vas kako bi imao vašu potpunu pozornost i naginje se da bi vam bio bliže.

Provjerava vas pogledom. Polako prelazi pogledom preko vašeg cijelog tijela i zadržava se na najboljim dijelovima. Skenirao vas je već i ranije čim vas je ugledao, ali sada vam šalje poruku - smatram te potencijalnim seksualnim partnerom.

Sjedi preko puta vas i ima raširene noge. Nesvjesno daje uvid u sve "što se nudi".

Igra se gumbima na jakni. Zakopčava ih pa opet otkopčava. Nervozan je u vašoj prisutnosti, ali odaje i podsvjesnu želju da se skine. Slijedi potpuno otkopčavanje jakne i stavljanje ruku na bokove. Ako jaknu skine potpuno, već vidi svoje cipele ispod vašeg kreveta.

Često dira lice dok vas gleda. Ako puši, češće će primicati cigaretu ustima ili češće pijuckati iz čaše.

Počinje se igrati čašom. Kada su muškarci za nekoga seksualno zainteresirani igraju se stvarima okruglog oblika. Zašto? Podsjećaju ih na vaše grudi, a njihovi pokreti odaju što im je u podsvijesti.

Sjedi na rubu stolice samo da vam bude bliže. Ako ima prekrižene noge, ona gornja bit će usmjerena prema vama.

Posudit će vam svoju jaknu ili vestu jer baš je zahladilo. Ova gesta govori: "Što je moje - to je i tvoje." Uz to će nakon toga mirisati po vašem parfemu, a ima i izgovor da bude u vašoj blizini sve dok mu je ne vratite.

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo