Kako sačuvati dostojanstvo i živce nakon prekida

10/11/2015

Ne nosite mobitel kad navečer izlazite van, u širokom luku zaobilazite frizerske salone, a kreditnu karticu povjerite najboljoj prijateljici... dok ne prođu minimalno tri mjeseca od prekida. Slijede stvari koje NE SMIJETE raditi nakon što vas ostavi.

1. Slati mu mu više od jednog optužujuće-  patetično - bijesno - tužno - nostalgičnog smsa-a dnevno. Osim ako je tri ujutro, i vi ste pijani kao majka. Onda imate pravo na dva. Ujutro ćete mu ionako poslati treći u kojem će stajati da se drugog stvarno ne sjećate.

2. Uhoditi ga uživo. Cool cure koje drže do svoje reputacije uhode isključivo na fejsu.

3. Uhoditi njegovu novu curu na fejsu. Prije ili kasnije ćete slučajno lajkati neku njezinu fotku, ili je ne daj bože sherati, i ispasti najveća luzerica u povijesti.

4. Zivkati njegove prijatelje u nadi da će vam reći nešto utješno ili dati podršku. Mogu vam dati samo broj dobrog psihoterapeuta ako ih ne prestanete maltretirati.

5. Zivkati njegovu mamu. Ma koliko joj bili dragi, njezin sin joj je još draži.

6. Spavati s njegovim najboljim prijateljem iz osvete. Samo ćete ga natjerati da si potvrdi kako je donio dobru odluku kad je prekinuo s vama.

7. Drastično promijeniti frizuru. Zar vam stvarno treba još jedan razlog za plakanje?

8. Potrošiti lovu koju nemate na stvari koje vam ne trebaju. Šoping terapija se začas pretvori u šok terapiju.

9. Početi mahnito izlaziti svaku večer u nadi da ćete upoznati nekog novog. Nitko ne voli "miris" očaja.

10. Visiti na mjestima na koja on izlazi u nadi da ćete ga sresti. Jer si povećavate šanse da sretnete i njegovu novu curu, a za taj bliski susret treće vrste još niste spremni.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj