Je li ovo doista najbolji poklon za Valentinovo?

28/01/2015

“Ovi beskralješnjaci su agresivni, aktivni i nevjerojatno nemirni noću - pomalo kao i vaš bivši partner”, zaključili su djelatnici zoološkog vrta u San Franciscu.

Slažemo se - ništa ne govori: “Mrzim te, ali i dalje mislim na tebe”, kao pomalo jezivi paketić sa svim potrebnim papirima o posvojenju žohara, pauka ili škorpiona i to u ime vaše bivše odnosno bivšeg.

Upravo na vrijeme za Valentinovo, zoološki vrt u San Franciscu odlučio je trend posvajanja životinja odvesti na posve novu razinu i napokon omogućiti prikladne poklone srcolomcima.
Iako je sama ideja originalna i svakako neće ostati neprimijećena, razočaravajuća je činjenica da paket posvojenja sadrži sve osim posvojenih ljubimaca pa, iako nećemo imati priliku ikoga natjerati na vrištanje i penjanje na najviše nadmorske visine u blizini, poruka i dalje vrijedi.

Podsjetimo, program posvajanja životinja u kojemu ljudi nerijetko posvajaju snježne leoparde ili slonove, originalan je način sakupljanja donacija za zoološki vrt, a već neko vrijeme postoji i u Hrvatskoj. I, iako još uvijek nećemo moći zadovoljiti pomalo zabrinjavajuće želje da svojeg bivšeg i službeno poistovjetimo s odvratnim beskralješnjakom, na ovaj Dan zaljubljenih svakako potičemo originalnost!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj