Znate one parove koji su potpuno ludi jedno za drugim? Evo kako da i vi postanete jedan od njih!

26/08/2019

Seksualna kemija treba postojati, ali treba postojati i trud s obje strane da ju se održi na životu...

Oboje iniciraju seks. Iniciranje seksa nije i ne bi trebalo biti rezervirano za samo jednu stranu. Želja je uzajamna i ne postoji ništa sramotno u tome što netko nešto želi i što to partneru jasno daje do znanja. 

Iskreni su po pitanju toga jesu li raspoloženi za seks. Ako niste raspoloženi za seks, ali svejedno pristajete na njega, vaš partner će to osjetiti, a to je još gore nego jednostavno preskočiti seks. Parovi u stabilnim vezama otvoreno će reći kada im nije do seksa i iskupit će se za to kasnije.

Poštuju granice svog partnera. Oni jako dobro znaju što njihovom partneru ne odgovara i poštuju to. U odličnoj vezi nitko ne sili nikoga ni na što i mogu otvoreno reći da nešto ne žele bez da se njihov partner nađe uzrujan, povrijeđen ili razočaran. I upravo zahvaljujući ovome, seks je puno manje stresan i donosi puno više užitka.

Seks im je prioritet. Sretni parovi shvaćaju da je seks važan dio života i veze pa je on nešto što nikada ne ostavljaju po strani i 'odrađuju' usput, koliko god njihov raspored bio natrpan. Naravno da ga mnogi ne prakticiraju jednako često kao u početku veze, ali ga svakako prakticiraju redovito. I oni se nimalo ne srame što je i seks dio njihovog rasporeda - na kraju su svi sretni, zar ne?

Spremni su barem isprobati nove stvari. Nije sve što postoji u vezi seksa svakome privlačno, dapače, neke su stvari mnogima na prvu odbojne. No kada njihov partner želi isprobati nešto novo, snažni parovi spremni su pružiti priliku svemu što niti jednog od partnera ne dovodi u neugodnu situaciju. Oni znaju da seks može biti monoton i trude se održati ga zanimljivim. Sve što im ne odgovara zaboravljaju, a sve što im se svidi dodaju lepezi mogućnosti.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj