Znanstvenici su utvrdili koji će vas frajeri najvjerojatnije dovesti do orgazma

05/01/2017

Uklapa li se vaš dragi u spomenuti krug?

Orgazmi su napokon postali tema ozbiljnih znanstvenih istraživanja. Tim znanstvenica sa sveučilišta u Alabami ispitao je grupu žena u heteroseksualnim vezama sve o njihovim partnerima, orgazmima i partnerovim sposobnostima da ih dovedu do orgazama, a rezultati koje su dobili, pa... i nisu nas baš toliko izenenadili!

Prema rezultatima ove studije, žene su sklonije postizanju orgazama ako su u vezi s partnerom koji je bogat, samopouzdan i fizički privlačan, a intenzitet orgazama bio je intenzivniji što je njihov partner bio privlačniji. Još jedan faktor koji značajno utječe na seksualno zadovoljstvo? Široka ramena!

Intenzitet orgazama direktno je povezan s razinom privlačnosti koju žene osjećaju prema partnerima, brojem odnosa koji su u tom tjednu imale i općenito zadovoljstvom seksualnim životom. Također, žene koje su svoje partnere smatrale duhovitima češće su se seksale i češće doživljavale orgazme.

Smisao za humor ne utječe samo na samopouzdanje frajera, već zahvaljujući njemu su žene spremnije biti one koje iniciraju seks, seksati se češće te na kraju krajeva češće doživljavati orgazme. Dakle, žene sa smiješnim i zabavnim partnerima očigledno imaju najbolji seksualni život. To nas ne iznenađuje toliko. No iznenađuje koliko je žena spremno ostati u vezi s partnerima koji ih ne privlače ili koje ne smatraju zabavnima. Ako ste i vi jedna od tih, ove godine to obavezno promijenite. Zaslužujete najbolju moguću vezu, partnera i seksualni život!Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo