Znakovi koji otkrivaju da je pao na vas

30/06/2019

Naučite kako otkriti jeste li mu simpatični, a i više od toga...

❤ Posudit će vam svoju jaknu ili vestu jer baš je zahladilo. Ova gesta govori: "Što je moje - to je i tvoje." Uz to će nakon toga mirisati po vašem parfemu, a ima i izgovor da bude u vašoj blizini sve dok mu je ne vratite.

❤ Sjedi na rubu stolice samo da vam bude bliže. Ako ima prekrižene noge, ona gornja bit će usmjerena prema vama.

❤ Počinje se igrati čašom. Kada su muškarci za nekoga seksualno zainteresirani igraju se stvarima okruglog oblika. Zašto? Podsjećaju ih na vaše grudi, a njihovi pokreti odaju što im je u podsvijesti.

❤ Često dira lice dok vas gleda. Ako puši, češće će primicati cigaretu ustima ili češće pijuckati iz čaše.

❤ Igra se gumbima na jakni. Zakopčava ih pa opet otkopčava. Nervozan je u vašoj prisutnosti, ali odaje i podsvjesnu želju da se skine. Slijedi potpuno otkopčavanje jakne i stavljanje ruku na bokove. Ako jaknu skine potpuno, već vidi svoje cipele ispod vašeg kreveta.

❤ Sjedi preko puta vas i ima raširene noge. Nesvjesno daje uvid u sve "što se nudi".

❤ Provjerava vas pogledom. Polako prelazi pogledom preko vašeg cijelog tijela i zadržava se na najboljim dijelovima. Skenirao vas je već i ranije čim vas je ugledao, ali sada vam šalje poruku - smatram te potencijalnim seksualnim partnerom.

❤ Napet je. Stoji uspravno napetih mišića točno ispred vas kako bi imao vašu potpunu pozornost i naginje se da bi vam bio bliže.

❤ Popravlja i povlači čarape. 100-postotni znak da ste mu privlačni i da pokušava izgledati najbolje što može.

❤ Dok govorite, obrve mu ostaju lagano podignute. Znak da vas smatra fascinantnom. Ili možda totalno ludom. U svakom slučaju bolje nego da vas gleda ležerno opuštenih obrva i očiju. To je znak da ste mu dosadni.

❤ Zagladit će ili raskuštrati kosu, ovisno o tome kakvu frizuru nosi. To čine potpuno nesvjesno i češće nego što primjećujemo.

❤ Namještat će kravatu, ako je nosi. Taj je pokret jednak onome kad žena nesvjesno oblizne usne. Ista poruka: "Želim izgledati dobro za tebe."

❤ Pokušat će privući vašu pažnju. Izdvojit će se iz grupe ako je u društvu prijatelja ili će postati preglasan i naglašavati pokrete.

❤ Nosnice će mu također biti raširene kad vas ugleda. Kad se zbroji sve prethodno nabrojano, njegovo će lice u globalu biti "otvorenog", prijateljskog izražaja.

❤ Ako vidi nešto što mu se sviđa, u ovom slučaju vas, usne će mu na trenutak biti otvorene. Dok se ne koncentrira na daljnju akciju.

❤ Podiže obrve kad vas ugleda. To traje petinu sekunde. Ako ste zaista vješti u detektiranju ovog pokreta, znat ćete da vas smatra atraktivnima i prije nego što to njemu postane jasno. Podignite i vi obrve, uzvratite mu istom mjerom. Ali zadržite pokret nešto dulje tako da ga primijeti.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo