Želite ga osvojiti? Potrebne su vam ove 3 stvari!

06/06/2017

Isprobajte prvom prilikom i kažite nam jesmo li bili u pravu...

Osvojite ga glasom. Istraživanja Sveučilišta u New Yorku pokazala su da su muškarcima jako privlačne žene s visokim glasom i maznom bojom glasa. Vjerojatno zato što im se sviđa kako će zvučati za vrijeme orgazma. Zato nabacite svoj seksi glas koji će ga i u površnom razgovoru baciti s nogu.

Uvijek birajte neki detalj crvene boje. Istraživači Sveučilišta u Rochesteru otkrili su da žene koje nose crveno donje rublje više privlače muškarce. Pritom to nije sve, žene koje nose kratke crvene haljine također su mnogo privlačnije muškom oku. Dakle, znate što vam je činiti, ali ostaje i pitanje – donje rublje ili haljina? Cosmo preporuka: za svog dečka obucite crveno donje rublje, a ako želite upecati novog frajera, obavezno izađite u grad u crvenoj haljini. Ukoliko vam je i to previše, birajte barem crveni ruž, rukavice, komad nakita, torbicu ili cipele. Jer čak i kada su samo detalji u pitanju, crvenoj boji frajeri teško mogu odoljeti.

Mazite ga pogledom. Zvuči kao klišej, ali istraživanja pokazuju da muškarce privlače žene koje znaju uputiti intenzivan pogled. Tijekom istraživanja u Britaniji, muškarci su trebali ocijeniti privlačnost žena po načinu na koji ih one gledaju. Rezultati su pokazali da su najbolje prošle nasmijane djevojke s prodornim, ali istovremeno i suptilnim pogledom. Sljedeći put u kafiću nemojte glumiti neuhvatljivu, već uputite dečku koji vam se sviđa ne samo pogled već i osmijeh. Vjerujte nam, ubrzo ćete pored pića u ruci imati i njegov broj telefona.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj