Želiš da se osjeća posebno? Ništa lakše!

23/04/2019

Uz ove vas trikove neće moći izbaciti iz glave...

Isplanirajte tjedni spoj. Izvucite se s kauča, uskočite u svoju najbolju malu crnu haljinu i provedite kvalitetno zajedničko vrijeme na romantičnoj večeri.

Udružite snage. Pozovite prijatelje na izlet i zabavite se. Druženje s vašim i njegovim prijateljima može biti jako važno za zdravu vezu.

Igrajte igru. Isplanirajte tri neobična spoja, nešto što nikada niste zajedno napravili, poput paintballa ili spremanja nekog egzotičnog jela i zapišite svaki na poseban papir. Zatim mu zavežite oči i neka izvuče jedan papirić.

Isključite struju. Ugasite sva svjetla, TV i upalite svijeće. Provedite večer pričajući i smijući se. Čak i ako ćete samo jesti pizzu, najbitnija je atmosfera. Pokušajte to napraviti barem 2 puta tjedno.

Iznenadite ga sitnicom. Pripremite mu omiljeno jelo ili mu kupite najdražu čokoladu. Neka se osjeća cijenjenim i voljenim.

Tajni spoj. Isplanirajte vrijeme, ali nemojte mu reći lokaciju. Umjesto toga, šaljite mu riječi koje će mu pomoći da otkrije lokaciju. Cijeli dan vas neće moći izbaciti iz glave.

Seksi fantazije. Ako ste upali u seksualnu rutinu, pozabavite se seksualnim fantazijama koje oboje imate.

Istražite nepoznato. Život je kratak, iskoristite dan isprobavajući nešto novo zajedno, poput bungee jumpinga ili vožnje biciklom. Najvažnije je stvarati nove uspomene i zabavljati se.

Spavajte zajedno. Ovdje ne mislimo na seks (iako nećemo vas sprečavati!) već na odlazak u krevet u isto vrijeme kako bi se mogli maziti. Cilj je bliskost i nježnost. Preporučujemo 5-10 minuta maženja ujutro i navečer.

Napravite zajednički kalendar. Na taj način možete unaprijed isplanirati kvalitetno vrijeme koje ćete provesti zajedno. Osim toga, ako unesete i neke zajedničke obveze poput rođendana, neće se moći pretvarati da mu to niste nikad spomenuli. Upravo smo vas spasili od jedne svađe, nema na čemu!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj