Želiš da se napokon dogodi taj dejt? Ništa lakše!

18/03/2019

Ponekad je 'minimum truda' najsretnije rješenje...

1. Budite vjerni sebi. Nemojte glumiti da imate slične interese poput njega i na vrat na nos kupovati dres njegova omiljenog nogometnog kluba. Teško je fejkati zainteresiranost na duge staze, otkrit će vas brzo.

2. Pronađite suptilan način da mu pokažete da ste singl. Neobavezno čavrljanje s nekoliko pravih pitanja dobro upakiranih u druge teme najbolja je opcija.

3. Ako vam se stvarno već dulje vrijeme jako sviđa, a dečko nikako da skuži poruku kojom mu doslovno mašete pred nosom, preuzmite vi inicijativu i pozovite ga van.

4. Stvorite situaciju koja će mu pružiti mirnije okruženje i potaknuti ga da napokon izvali taj poziv preko usta. Ako ste obično okruženi zajedničkim prijateljima, potrudite se da u nekom trenutku ostanete sami. 

5. Saznajte koji su mu interesi i informirajte se na tu temu da biste mogli s njim i o tome razgovarati. Kao što smo već rekli, nemojte glumiti da vam se sviđaju stvari koje voli. Radije pokažite da uopće ne volite nešto s njegove liste interesa.

profimedia-0280356733

6. Gledajte ga u oči i smiješite se. Tim ćete mu potezom više od bilo čega dati do znanja da vam se sviđa i da želite s njim na dejt... i još kojekuda.

7. Šaljite kristalno čiste signale. Dajte mu do znanja da s njim želite izaći van. Naravno, ne morate mu pritom javno izjaviti ljubav ili nešto slično.

8. Odjenite se u svom stilu, a ne onako kako mislite da se njemu sviđa. I pritom istaknite svoje najžešće tjelesne atribute.

9. Pazite da se ne zapletete u mrežu prijateljstva. Budite frendli, ali dovoljno ženstveni da ne biste završili u klubu njegovih najboljih prijatelja. 

10. Pokažite mu svoju zabavnu stranu i smisao za humor. To će ga opustiti i povećati šanse da tako opušten uputi taj željno iščekivani poziv.

11. Slušajte ga kad priča, flertujte sve u šesnaest, ne pričajte previše o sebi, pažljivo birajte teme za razgovor, trudite se s njim provesti što više vremena i neka se osjeća ugodno u vašem društvu, osjećajte se ugodno u vlastitoj koži – volite sebe. Kada se sve zajedno zbroji, nema šanse da se taj dejt ne dogodi.

 

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo