Zapalite vatru: neka vaše ruke rade bolje od njegovih!

19/06/2018

Ok, muškarci to mogu učiniti sami i u tome su dobri (jer vježbali su puno, ako kažu da nisu, lažu), no zato mu vi priuštite nove tehnike, i to na način koji on ne može ponoviti

1. Rasplamsajte vatru

Za početak, potrudite se da postane nestrpljiv tijekom predigre dirajući ga i ljubeći po cijelom tijelu, ali izbjegavajte prepone. Nakon nekoliko minuta dodirnite ga preko hlača. Tako uhvaćen na prepad još će se više uzbuditi. Nastavite se stiskati i trljati uz njega. Polako mu otkopčajte hlače i izvucite penis i testise preko rublja, a cijelo ga vrijeme pritom gledajte seksi pogledom koji će mu najbolje reći koliko žudite za njim.

Sad je vrijeme da ga skinete i pokažete svoje supermoći. "Uhvatite penis jednom rukom, a drugom ga nježno udarajte. To će povećati dotok krvi u to područje", kaže Ian Kerner, osnivač mrežne stranice goodinbed.com. Možete rukom prelaziti preko njega naprijed-nazad i vrlo lagano stiskati kožu njegovih testisa. Nakon toga ga masirajte. Nanesite lubrikant na dlanove i trljajte mu penis kao da ga mažete losionom. Što ga više nadražujete, veći će pritisak moći podnijeti.

2. Neka podivlja
Do ove faze vaš će se partner već usijati. Sada je vrijeme za raznolikost. Mijenjajte ritam svakih 30 do 60 sekundi, ne samo zato da ne zna što ga sljedeće čeka nego će to pokazati vaš entuzijazam te koliko ste i sami uzbuđeni (kad se približi vrhuncu ne mijenjajte ritam).
Iskušajte ove zahvate: prstima napravite prsten oko donjeg dijela penisa, kao što napravite prstima kada nekome pokazujete OK. Stišćite prste umjereno ili brzo da biste dobili osjećaj vibriranja. Drugom rukom načinite prsten kojim klizite po penisu gore-dolje. Zatim ga obuhvatite cijelim dlanom i mijenjajte poziciju ruke. Neka mali prst vaše ruke bude pokraj glavića i pomičite ruku dolje-gore. Ovaj 'obrnuti' zahvat je njemu mnogo snažniji doživljaj jer ima osjećaj da neprestano prodire u vas. I na kraju dok ga jednom tukom trljate, drugom mu dirajte testise i čvrsto stisnite područje između testisa i anusa.

3. Veliko finale 
Na kraju se usredotočite na glavu penisa gdje se nalazi najviše živčanih završetaka i koja, kako se približava orgazam, zahtijeva dodatnu stimulaciju. Čvrstim pritiskom pomičite ruku gore-dolje samo na gornjoj trećini penisa i pazite da zadržite jednak stisak i ritam. I kad dostigne vrhunac, nemojte stati sve dok vam ne odmakne ruku. Vratili ste ga u srednjoškolske dane, ali ovaj put s više iskustva.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo