Vrući trikovi za partnere (poprilično) različitih visina

07/02/2020

Gdje postoji problem, najčešće postoji i rješenje. Mi ih imamo nekoliko...

Ne možemo zamisliti curu koja ne voli visoke dečke. Jednostavno postoji nešto u poljupcima na prstima ili hodanjem s košarkašima. Kako god bilo, razlike u visini ponekad su stvarno velike što otežava niz seks poza koje jednostavno traže identičnu visinu (tebe gledamo, pozo „69“!). No gdje postoji problem, najčešće postoji i rješenje. Mi ih imamo nekoliko.

1. Seks na stepenicama.

Bilo da je partner malo ili puno viši, stepenica je obično uvijek dovoljno da seks na nogama ne bude nikakva prepreka. Kako god okrenete, ovo je puno lakše i sigurnije od seksa na onom klimavom stoliću iz IKEA-e kojeg ste sami složili i ostalo vam je upitno puno dijelova koji možda jesu, a možda i nisu višak.

2. Isprobajte seks-klin.

Ako još niste čuli za takozvani „seks-namještaj“ on definitivno postoji i to u svakakvim oblicima, veličinama i bojama, a tu je kako bi služio kao rješenje za sve moguće prepreke koje vam otežavaju seksualno iskustvo. Seks-klin je vrsta jastuka koju je moguće koristiti na više različitih načina i u više različitih poza, a funkcionira tako da vam olakšava pritisak na koljenima, rukama ili donjem djelu leđa, te vas lagano podiže onda kad je vaš partner znatno viši od vas. Puno bolje od misionarca u kojemu vaše lice ostaje zarobljenu u njegovim prsima. Vjerujemo da obrnuta situacija ne bi bila nikakav problem.

3. Uložite u seks ljuljačku.

Jedna od prednosti seks-ljuljačke je ta da ju možete prilagoditi na sve moguće načine, a time i njezinu visinu. Osim toga, ona otvara toliko novih mogućnosti onim parovima kojima su dosadile one uvijek iste i dosadne poze u krevetu.

4. Premjestite se na stol ili kuhinjsku podlogu.

Ne funkcioniraju baš sva tijela dobro jedno na drugome (ponekad jedan partner ima veći trbuh ili grudi i stvaraju pritisak). Zato je puno udobnije i privlačnije rješenje seks u kojemu vaš partner može stajati iznad vas, a za to najbolje funkcionira kuhinjski stol ili neka druga radna površina.

5. Dobro se upoznajte s rubom kreveta.

Neka niži partner leži na krevetu dok drugi stoji ili kleči pored ruba kreveta. Za dodatno podešavanje visine koristite jastuke.

6. Okrenite se.

Lezite na bok i okrenite leđa partneru. Tako ćete spriječiti susret vaše lica s njegovim prsima, a visina uopće neće biti važna. Da bi sve bilo bolje, imate i četiri slobodne ruke! Ahhh mogućnosti...

7. Sjednite mu u krilo.

Dobra opcija za partnere različitih visina definitivno je bilo koja varijacija sjedeće poze. Zato je za ove slučajeve savršena i ekstremno intimna i popularna lotus poza.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj