Vrući trikovi rođenih seksperata!

15/01/2020

Možda ćete se na prvu zapitati kakve veze imaju sa seksom, ali seksolozi tvrde da svih ovih 5 stvari unapređuje seksualni život...

1. Ljubite se kad god stignete. Obavezno se poljubite prije spavanja i iujutro kada u dan svatko kreće svojim putem. Nakon poljubaca ne mora nužno uslijediti seks, ali će redoviti poljupci koristiti vašoj vezi i dodatno vas povezati i zbližiti. A što ste vas dvoje intimniji u životu i svakodnevnim situacijama, to ćete više uživati i u samom seksu.

2. Posjetite sex shop. Razne igračke osim što povećavaju zadovoljstvo prilikom odnosa, u vezu i seks uvode zabavu. Ne morate kupiti ništa ekstremno, ponekad je dovoljan drugačiji lubrikant, vibrirajući prsten, ulje za senzualnu masažu ili seksi kostimić.

3. Uživajte u samozadovoljavanju. Bez obzira na to jeste li u vezi i koliko se često seksate, samozadovoljavajte se kad god poželite. Dobro je za vaše zdravlje i za vaše seksi raspoloženje, a i za upoznavanje vlastitog tijela što će vam samo koristiti tijekom seksa.

4. Budite uredni. Stvorite okruženje u kojem nema nereda kako biste bili okruženi sa što manje stvari koje vam odvlače pozornost. Soba neka vam bude uredna, mobitel isključen, kao i televizija, računalo ili čak sat. Odsutnost svega navedenoga pomoći će u oslobađanju dopamina i povećati vaš užitak.

5. Nemojte biti usredotočeni na orgazam. Znamo koliko je to dobar osjećaj, no ponekad uživati možete i bez da ga ganjate. Uživajte u senzualnoj masaži, dodirima, maženju. Istražujte svoje i partnerovo tijelo, isprobavajte nešto novo i drugačije, a orgazam ako se nađe na putu ili kraju puta, uvijek je dobrodošao, samo nemojte da vam se sve svodi isključivo na njega.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj