Vi, on, dekica i film!

20/02/2020

Ako ste voljeli "Notebook" obožavat ćete i "The Longest Ride"...

Najpoznatiji pisac ljubavnih romana na svijetu, Nicholas Sparks, koji se već godinama može pohvaliti s preko 20 milijuna vjernih fanova, svakom ekranizacijom svojih prekrasnih priča osvaja sve više srca i filmske publike. Tražite li filmsko štivo u kojem biste uživali i društvu svog dragog, s filmovima ovog autora ne možete pogriješiti. 

Bilježnica, Sve što želim to si ti Poruka u boci samo su neki od fantastičnih naslova, a naš prijedlog je da šansu date i filmu Najduže Putovanje koje se bavi izazovima, ali i nagradama bezuvjetne ljubavi.

U Najdužem Putovanju glavna zvijezda je Luke (Scott Eastwood), biv­ši prvak u jahanju bikova koji se pokušava vratiti profesionalnom bav­ljenju ovim opasnim sportom. Tu je i Sophia (Britt Robertson), studentica koja je upravo dobila posao iz snova u New Yorku. Dok različite nesuglasice, ali i visoki ideali stavljaju na kušnju njihovu vezu, ovo dvoje mladih pronaći će novo nadahnuće nakon slučajnog susreta s Irom (Alan Alda) i njego­vim sjećanjima posvećenima ljubavi prema voljenoj supruzi koja je trajala desetljećima. 

Dvije priče razdvojene vremenom, ali spojene sudbinom odličan su i provjeren recept da se vi i vaš dragi dodatno zbližite. Samo pripremite kokice, piće i dekicu. I maramice. Ipak je Nicholas Sparks u pitanju!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj