U ovih 5 situacija povratak bivšemu ni slučajno nije opcija

31/12/2017

Nemojte smetnuti uma da je bivši s razlogom...

Iskorištavao vas je. Uopće nije bitno na koji točno način. Bitno je da ne smijete pasti na njegovo 'žao mi je' koje vjerojatno nije iskreno. Zaslužujete nekoga tko će se prema vama odnositi s poštovanjem.

Užasno ste usamljeni! Ako ste došli u iskušenje da se pomirite s bivšim samo zato što nemate s kim podijeliti večeru i zavući se pod dekicu, odmah tu ideju izbijte iz glave. Puno je bolje biti single, nego usamljen, a u vezi.

Zapravo se ništa nije promijenilo! Razlike koje su među vama postojale i koje su vas razdvajale, i dalje su tu. Postoje li između vas problemi koje ne znate i niste u mogućnosti riješiti, nemojte se zavaravati da će vam ovog puta biti bolje.

On nema kvalitete koje zaslužujete i želite od svog partnera! Zasigurno ste čuli onu englesku izreku: 'Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me!' Ukratko, ako je on nepoštena osoba, bez morala i savjesti, teško da se promjenio ili da će se promijeniti, iz prostog razloga što on uopće ne vidi u čemu je problem.

Želi vas nazad iako je započeo novu vezu! Ima novu curu, no eto ga odjednom na vašim vratima, moli za još jednu priliku. Da mu je doista stalo do vas, prvo bi se riješio nove cure pa tek onda došao k vama. Ne trebate nikom biti druga violina!


Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj