Tek si ga upoznala? Saznaj što očekivati od njega!

15/05/2019

Na prvom dejtu obratite pažnju na sve ove znakove...

Koje je mjesto odabrao?  Jedan pokazatelj kakav je u seksu je mjesto koje je odabrao za sjesti. Ako sjedne preko puta vas, tako da gleda u vas cijelo vrijeme, a ne ljude koji prolaze, odličan je znak, a razlog je poprilično jasan – ako se želi fokusirati isključivo na vas za vrijeme večere, budite sigurni da će i za vrijeme seksa biti posvećen vama.

Kako izgleda njegova narudžba? Muškarac koji je avanturist i u odabiru hrane, bit će avanturistički raspoložen i u krevetu. Začinjena i egzotična hrana je jedan od najlakših načina da otkrijete hoće li dečko začiniti situaciju i u spavaćoj sobi. Ako nisu skloni eksperimentiranju s hranom, teško da će biti zainteresiran isprobati Kama Sutru iza zatvorenih vrata.

Kako jede? Kažu da je najbolji put do muškarčeva srca kroz želudac, ali čini se kako je njegov želudac ujedno i najbolji način da shvatite kakav će biti između plahti. Dobar apetit obično upućuje na energičan libido.

Je li nježan i sklon dodirima? Muškarac koji se osjeća ugodno dok vas dodiruje, vjerojatno će se osjećati ugodno i u spavaćoj sobi. Fizička distanca obično znači i emotivnu i seksualnu distancu. Što se ugodnije osjećaju pokazujući naklonost, biti će nježniji tijekom seksa. Pratite dodiruje li vas rukom, stoji li ili sjedi blizu ljudi, grli li frendove kad se pozdravljaju i ostale male pokazatelje koji ukazuju na to da ga usrećuje pokazivanje nježnosti i naklonosti.

Kako priča? Razgovor s muškarcem ne otkriva samo razinu kompatibilnosti ili neke ključne osobine ličnosti već i stil koji muškarac preferira u seksu. Ako priča monotono i mijenja izraze lica svakih sat vremena, znači da će biti dosadan i u krevetu. Osoba koja gestikulira rukama dok priča puna je života i strasti. Ako su takvi izvan kreveta, samo zamislite kakvi mogu biti u krevetu!

via GIPHY

Kako se ljubi? Sve je u poljupcu! Samo vi možete reći je li prošao taj test – ako vam zaklecaju koljena kad vas poljubi, najvjerovatnije ćete biti oduševljeni njegovim seksualnim vještinama. Ako vam prođe osjećaj gađenja nakon poljupca, znate da vas neće baš oduševiti u krevetu. Postoje još neke sitnice na koje je dobro obratiti pažnju: Ako vam drži lice rukama dok vas ljubi, znači da je romantična duša i obično strastven ljubavnik. Nije loše ako se i malo zanese ili ispusti uzdah – nitko ne želi mlitavog ljubavnika!

Kako vas drži za ruku?  Način na koji vam drži ruku u svojoj ruci dobar je način da otkrijete kako ćete se osjećati nakon provedene noći s njim. Ako su vam prsti isprepleteni, to znači da je vrlo erotičan: dira svaki dio vaše ruke što izražava želju da bude fizički i emocionalno povezan s vama. Zvuči odlično! A što je s manje uzbudljivim držanjem za ruku? Standardno držanje za ruku 'dlan o dlan' ukazuje na naklonost i prihvaćanje, ali je manja vjerojatnost da će vas iznenaditi u seksu.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo