Sve žene koje će (prije ili kasnije) iskočiti na newsfeedu vašeg bivšeg!

30/12/2019

To će se redovito događati onda kada ste raščupani, bez šminke i tamanite treću kutiju keksa...

1. Ona koja vam je užasno poznata. Slučajno ima valovitu smeđu kosu i uvijek nosi crno, baš poput... vas? Osim toga, sve su njene fotografije na naslovnici scene iz vaših omiljenih serija. Počinje vam se činiti da vaš bivši dečko hoda s nekim tko je vaša srodna duša, a ne njegova – što vas čini još bjesnijom. Ali zašto je ostavio vas da bi bio s... vama?

2. Modno osviještena fatalna cura. Svaki predmet na njoj ima ime i košta više od vaše cjelokupne garderobe, a na slikama je okružena s bar još pet drugih osoba – onda kad nije previše zauzeta stvaranjem frustrirajuće slatkih, ali provokativnih fotki s njim. Osim toga je i putni fotograf. Bez obzira na to koliko ste samopouzdani, ova će vas žena svakodnevno podsjećati da u svijetu imate ogromnu konkurenciju.

3. Savršeni anđeo. Osjećate kao da ju morate mrziti zbog okolnosti, ali ona djeluje tako dobroćudno i slatko da se sva vaša gorčina od nje odbija natrag u vas. Svaki selfie naglašen je njezinim prekrasnim osmijehom i beskrajnom kolekcijom cvjetnih haljina i jednostavno znate da, kad bi vas upoznala, od nje biste dobili ljepše riječi nego što vam ih je vaš psihoterapeut ikada podario. Nikad ju nećete prestati stalkati u nadi da ćete pronaći trunčicu nesavršenstva koje će moći opravdati svu vašu ljutnju.

4. Bivša BFF. Frajer s kojim ste odlazili na sladoled spava s curom s kojom ste odlazili na sladoled prije njega. Iz nekog jadnog sažaljenja, čekali su nekoliko mjeseci prije nego što su na Facebook počeli dijeliti zajedničke fotke, ali sad je došao trenutak kad možete vidjeti kako izgleda s njegovim rukama oko njezinog struka. Osjećate se izdano i potpuno zbunjeno jer ovo se nikad neće činiti potpuno stvarnim.

5. Potpuna promjena. Niste imali pojma da vaš bivši voli Burning Menn, niti cure sa septum pirsingom. Zbog toga se osjećate potpuno neutralno, uglavnom zato što je odlučio obrijati glavu i uopće ne izgleda kao nježan i „cuddly“ dečko s kojim ste bili spremni provesti ostatak života.

6. Misteriozna strankinja. Njezin je profil super privatan, a na njegovom zidu piše isključivo na francuskom jeziku (zbog čega ste upravo požalili spavanje na svim satovima francuskog u školi). Nemate pojma čime se bavi, ali pretpostavljate da je nešto super jedinstveno, poput modela za ruke ili stilista za kroasane. Njezina je jutarnja make up rutina vjerojatno samo umivanje lica i sigurno svira barem četiri instrumenata. Potajno ste zaljubljeni u nju, tko god to bio.

7. Cura s kojom sve u potpunosti ima smisla. Ne samo da je napokon pronašao curu koja će s njim ići na nogometne utakmice, nego ima i odgovarajući dres. Oh, i ne samo da dijeli njegov entuzijazam oko piva, nego zajedno posjećuju pivnice. Čini se da imaju baš sve zajedničko i ona izgleda kao da ne mora glumiti da joj se sviđaju serije koje on obožava. Zbog nje shvaćate kako se doista sve događa s razlogom i ljudi koji moraju biti zajedno jednom i budu. Potajno ste sretni jer razmišljate o tome kako, ako ništa, nikad više nećete morati otići na EDM koncert.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj