Sve ljepote superdugih veza

09/03/2020

Iako možda onima koji su solo ovakve stvari djeluju čudno i uvrnuto, u dugotrajnim su vezama sve ovo potpuno normalne stvari...

Lista prednosti ozbiljnih ljubavnih veza gotovo pa je beskrajna. Stabilnost koju pruža spoznaja da se netko smatra najsretnijom osobom na svijetu samo zato što se svakoga jutra budi uz vas, bezuvjetna potpora koju vam partner pruža i maleni znakovi pažnje i izljevi ljubavi koji su tu kad god je potrebno razveseliti vas, samo su neke od njih. A tu su i sve one stvari koje se čine luckaste i uvrnute sve dok osoba i sama ne uplovi u sretnu i ozbiljnu vezu i ljubavnu simbiozu.

1. Zajedničko tuširanje koje ne počinje sa seksom, ne završava sa seksom i nema zapravo nikakve veze sa seksom, u ozbiljnoj je vezi najnormalnija pojava.

2. Korištenje kupaonice u isto vrijeme u bilo kojoj kombinaciji (vi, on, umivaonik, kada, wc) vam nije nimalo odbojno, neprirodno, niti čudno.

3. Šnjofkate jedno drugome rublje i to bez ikakvih seksualnih konotacija. Jednostavno onaj tko u tom trenu posprema stan bez ikakvih problema pošnjofa zalutalu odjeću ne bi li odgonetnuo je li joj mjesto u pranju ili ormaru.

4. Pjevate i tepate svom kućnom ljubimcu. Iako u tim trenucima izgledate kao dva luđaka, zapravo ste neodoljivi baš kao i bićence bez kojeg ne možete zamisliti život.

5. Međusobno si provjeravate dlake, dlačice, urasle dlake, prištiće, madeže, bradavice i sve ostale izrasline i urasline koje vam padnu na pamet.

6. Vi isprobavate njegovu odjeću bezuspješno pokušavajući ugurati svoju guzu u njegove hlače, a on umirući od smijeha isprobava vaše grudnjake i seksi rublje.

7. Škakljate se do iznemoglosti, umirete od smijeha i ludo se provodite.

8. Razgovarate u šiframa, kraticama i neobičnim pitajbogakadasklepanim izrazima koje ne razumije nitko osim vas dvoje.

9. Ne sramite se podrignuti ili ispustiti vjetar jedno pred drugim. Ljudi ste kao i svi drugi i imate iste potrebe kao i svi drugi. Čemu patiti?!

10. Nema neugodnosti kada morate na druženje s njegovim prijateljima. Itekako se dobro poznajete, čak štoviše, predobro da bi bilo mjesta neugodnim tišinama. Oni su vaši, vi ste njihovi.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj