Suprotnosti se možda privlače na prvu, ali definitivno ne drže zajedno

30/06/2019

Preispitajte vaše i njegove stavove kako biste vidjeli je li vrijedan dugotrajnijeg emotivnog ulaganja...

Ovu ste frazu sigurno čuli milijardu puta, no kada su ozbiljne veze u pitanju, nije baš toliko blizu istini. Ako se ne slažete kad je riječ o ozbiljnim temama poput religije, djece, posla, hobija i slično, veća je vjerojatnost da će doći do svađe i napetosti nego što bi to bio slučaj da ste po ovako važnim pitanjima na istoj valnoj duljini.

Preispitajte vaše i njegove stavove kako biste vidjeli je li vrijedan dugotrajnijeg emotivnog ulaganja. Obratite pozornost na riječi koje upotrebljava(te) kad razgovarate o karakteru: koristite li riječi poput „aktivna“, „uspješna“ ili „brižna“, potražite i kod njega iste osobine.

Važno je i da ga uključite u svoje hobije, a da ipak ostavite nešto vremena za sebe. Vrijedi i suprotno. Dobro je da se na neki način osjećate međusobno „ovisni“, a opet ste neovisni. Upoznajte ga s društvom s kojim izlazite subotom uvečer. Bit će mu lakše jer će znati gdje ste i s kim ste – kad nije s vama. Ukratko, provjerite je li vam dovoljno sličan da postane vaš dugotrajniji partner, a potom ga suptilno udaljite od stvari koje volite raditi sami. Jednostavno, zar ne?

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo