Što ženu čini fatalnom?

17/07/2019

Ona pažnju ne privlači dubokim dekolteom i zamamnim oblinama, nego svojim ponašanjem...

Duboki dekolte, kratka minica, savršen ten, diskretna šminka, dugačka njegovana kosa, noge do neba –  ovako bi mogao zvučati opis ljepotice koja će privući pažnju svih muškaraca. Međutim, ako je djevojka savršeno zgodna, to ne znači da je femme fatale.

Nerijetko se dogodi da kada predivna žena dođe u muško društvo, svi tipovi ne mogu skinuti pogled s nje i počnu zamuckivati. Ali, ako nema ono nešto, nakon pola sata izgube zanimanje za nju (dobro, osim pohotnika koji bi je samo rado odveli u krevet, a poslije odbacili kao staru krpu).

S druge strane, fatalna cura je ona koja svojom karizmom, ponašanjem, sigurnošću i samopouzdanjem privlači pažnju muškog roda, tvrde britanski znanstvenici. Ona pažnju ne privlači dubokim dekolteom i zamamnim oblinama, nego svojim ponašanjem. Muškarci vole inteligentne žene s dobrim smislom za humor, kažu stručnjaci.

Naime, smisao za humor žena privlači muškarce zato što je današnje vrijeme prepuno stresa pa dečki žude za opuštanjem i smijehom. Osim toga, muškarci su jako kompetitivni te se cijeli život trude biti najbolji i najpametniji pa nema ništa ljepše nego kad se mogu dobro nasmijati, opustiti i zabaviti. Dakle, dobar smisao za humor najjača je odlika fatalne žene i gotovo će svakog muškarca ekspresno oboriti s nogu.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo