Što kada zapnete s frajerom koji je sam sebi najvažniji na cijelom svijetu?

25/07/2019

Dečki koji imaju problema s narcisoidnošću misle da imaju pravo na mnogo toga iako to uopće nisu zaslužili. Prepoznajte takvog mangupa na vrijeme!

Iako bismo svi mi sami sebi trebali biti na prvom mjestu, od partnera očekujemo određenu dozu empatije kada smo zbog nečega uzrujani ili tužn. Kada ste u vezi s narcisoidnim frajerom, to nije slučaj. Njegova su preokupacija isključivo njegovi osjećaji i njegovo raspoloženje. Nije mu nimalo stalo do toga kako je vama, ali će se itekako brinuti ako ste vi njega uzrujali! Ako vam takva veza kao i ostatku normalnog svijeta ne djeluje nimalo privlačno, evo kako je prepoznati!

1. Njegove želje i planovi su najvažniji na cijelom svijetu. Svi imamo snove i nečemu težimo, a narcisi su opsjednuti svojima. Stvaraju savršenu sliku u glavi i kada se nešto ne ostvari onako kako su zamislili, postaju ekstremno depresivni. Dakle, glava u oblacima ga odaje.

2. Imate osjećaj da ste vi ta koja stalno ulaže u vezu, a ne dobiva ništa nazad. Tipično je da ne uzvraćaju istom mjerom ni na najdivniju stvar koju im netko priredi. Nije uvijek tako i ne treba generalizirati kad govorimo o tome, ali je to vrlo čest slučaj. Kad im partnerica kaže "volim te" možda neće uzvratiti istim riječima, a ako mu se potuži da im se potrebe i interesi ne poklapaju, uglavnom ga neće biti briga. Većinu vremena su vrlo hladni i daleki.

3. Ima potrebu kontrolirati vas. Posesivnost u manjoj mjeri je u redu, ali prekomjerna nije zato pazite da ne preuzme kontrolu nad vama i vašim životom. Imaju stalnu potrebu biti centar svemira i iskorištavaju partnericu i sve oko sebe da bi se tako osjećali.

4. Ne sviđa vas se njegova pretjerana karijerna samouvjerenost koja je često na rubu bahatosti. Dobar je pokazatelj njegovo ponašanje na poslu. Ako nakon samo tjedan dana u novoj firmi misli da je pohvatao sve konce i da upravo on zaslužuje promaknuće na višu poziciju koja se otvorila, znate da spada u kategoriju opsjednutih samih sobom.

5. Nitko nema tako zanimljive priče kao što su njegove. Svi ponekad pretjerujemo i preuveličavamo. Ponekad neka priča zaslužuje malo uljepšavanje. Ali narcisi to čine preko svake mjere i u svakoj situaciji. Njihove su priče uvijek najnapetije.

6. Među plahtama mu je najvažnije njegovo zadovoljstvo. To je čin u kojem se zadovoljstvo dijeli, a narcise uglavnom nije briga je li njihova partnerica zadovoljena jer mu je glavna stvar zadovoljiti vlastite potrebe. U seksu nema muljanja pa ćete ga po u tome najprije prepoznati.

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo