Što kada ste u vezi, a nedostaje vam ljubavi

12/04/2018

Zapitajte se kakva djevojka želite biti i jeste li takvi kada ste u njegovu ­društvu...

1. Prije nego krenete njurgati kako ste nesretni, razmislite kakva vi sami želite biti osoba kao dio jednog odnosa i veze. Previše se bavimo time što nam part­ner pruža (ili ne pruža) i kakav bi on trebao biti kako bi ispunio naša očekivanja, a premalo razmišljamo o tome kako sami funkcioniramo u vezi, kako se ponašamo i u što se pretvorimo. Jer mnogi u odnosu prestanu biti “svoji”. Zapitajte se kakva djevojka želite biti – vesela, seksi, opuštena, nasmijana –  i jeste li takvi kada ste u njegovu ­društvu. Ako niste, to vam je signal da je definitivno vrijeme ili da mijenjate dečka, ili da mijenjate sebe. Nabolje, naravno!

2. Prema dečku se ponašajte onako kako se ponašate prema prijateljima, a s prijateljima onako kako se ponašate u vezi. Priznajte, prijateljima puno više progledate kroz prste kad nešto zeznu nego partneru. Njemu će biti drago ako se sljedeći put kad zakasni 20 minuta nećete duriti dva sata, a vaša će prijateljica biti presretna što ste zapamtili koju je knjigu željela pročitati i kupili joj je, onako, bez posebnog razloga. 

3. Zaboravite na negativne emocije i usredotočite se na one pozitivne. Uspjeh dejta s dečkom koji vam se sviđa nemojte mjeriti po tome koliko mislite da ste te večeri bili cool ili seksi, nego po tome je li vam bilo zabavno, koliko ste se smijali i imali zajedničkih tema.  

4. Riješite se loših osjećaja prema bivšemu koliko god vas mučili. Oprostite bivšima jer je to jedini način da budućem pružite pravu šansu koju zaslužuje.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo