Što kada srce i dalje pati za bivšom ljubavi?

30/06/2019

Želite li ga pokušati vratiti, imajte ovo na umu...

1. Ako se prekid dogodio tek nedavno, pričekajte, razmislite i stanite na loptu!

Ako ste prekinuli prije tjedan dana ili manje, ostavite dečka na miru. Ako ćete ga bombardirati porukama ili pozivima, počet će vas izbjegavati. Možete mu se povremeno javiti nekim bezazlenim pitanjem ili pozdravom, samo da zna da još mislite na njega te da vidi koliko ste pažljivi i brižni. Nemojte odmah dogovarati kavu ili susret - vrijeme je za akciju tek kad vam počne redovito odgovarati na poruke ili sam predloži da se nađete.

2. Niti slučajno nemojte igrati na kartu suza!

Ni u kom slučaju ga nemojte pokušati vratiti plakanjem i beskrajnom patetikom. Pobjeći će od vas jer će misliti da ste jadni. Kad vam se ukaže prilika da komunicirate s njim, razgovarajte opušteno i "normalno" - kao s najboljim frendom. I upamtite: nemojte mu predbacivati da je kriv za prekid veze - zamrzit će vas!

3. Dobro razmislite što vas točno rastužuje!

Volite li ga zaista ili vas tek boli spoznaja da ga više nemate? Možda jednostavno niste tip žene koja može biti sama? Previše ste se svađali i uglavnom niste bili sretni zajedno? Ako je i jedan odgovor pozitivan, bolje je da okrenete novu stranicu u životu i zaboravite ga.

4. Ako ga nakon svega želite i dalje, zaigrajte na sve ono čime ste ga osvojili i prvi put!

Sigurno se zaljubio u vas jer ste ga privukli nekim kvalitetama zbog kojih se osjećao fenomenalno u vašem društvu. Razmislite jeste li se možda promijenili u međuvremenu? Želite li ga nazad, budite djevojka u koju se zaljubio. Dodajte tome i veliku dozu pozitivne energije, veselja i smijeha. Sretno!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo