Što kada se ne možeš oteti dojmu da se on ne trudi dovoljno?

16/05/2019

Možda mu je i stalo do vas više nego je to u stanju pokazati...

Potpuno je nezainteresiran za osobe koje su vama drage. On voli vaše prijateljice, ali ne zamara se time da ih upozna toliko dobro kao vi njegove. Žene uglavnom imaju bolje socijalne vještine nego muškarci i bolje se snalaze u grupi ljudi, čak i ako ih ne poznaju dobro. Pozovite ga da se pridruži vama i frendicama u igranju neke društvene igre i dovedite ga u poziciju da jednostavno ne može odbiti druženje. Kad je muškarcima ugodno u okruženju, povezanost će se dogoditi sama od sebe.

Uopće ne mari što će se naći na meniju. On cijeni vaše kulinarske sposobnosti, ali bio bi jednako zadovoljan i da jede nareske za večeru i zato nema motivacije da vam pomogne u kuhinji. Mnogi muškarci se plaše kuhinje, a na vama je samo da ga naučite na neke stvari – počnite tako što ćete ga zamoliti da vam pomogne u kupnji namirnica. Ako kupi pogrešan sir, nemojte se naljutiti, inače se više nikad neće približiti polici sa mliječnim proizvodima. Nakon što shvati da može pribaviti namirnice za obrok, neka vam pomogne u pripremi. Na kraju, recite mu da vam je fantazija muškarac koji kuha i zamolite ga da vam ostvari tu maštariju.

Ne ulaže nikakav trud u odabir poklona za vas. Naravno da bi bilo prekrasno kada bi vas za svaki rođendan ili neku drugu posebnu prigodu dečko iznenadio baš s nečim što ste baš željeli bez da ste mu to spomenuli. No, to uglavnom nije tako. Zato nije loše napomenuti ono što želite. Ne zvuči vam romantično? Naprotiv! To je zapravo gesta ljubavi i to mu daje priliku da vas usreći, a što i je ono što muškarci žele.

Da vi ne isplanirate zajednički provod, svaki bi vam dan bio apsolutno isti. Sve što želite je da ponekad i on predloži nešto, bilo što što biste mogli raditi zajedno za vikend ili godišnji odmor. Ovo je ružna istina: vjerojatno je jednom i probao, ali vi ste ga nesvjesno odbili. Obično kad se jedna osoba žali na partnera kako nikad ništa ne organizira, partner je to vjerojatno pokušao u prošlosti, ali je bio obeshrabren. Poruka koja je poslana je ta da samo vi želite organizirati stvari i imati sve pod kontrolom pa partner s vremenom postaje pasivan. Obrnite dinamiku tako što ćete se pokušati sjetiti kada ste okrenuli očima na nešto što je on predložio i recite mu kako biste vrlo radi isprobali tu ideju, pa čak i ako je to bio poziv u ribičiju. Ako vidi da ste otvoreni za njegove ideje, ohrabrit će se.

Seks s njim je... pomalo dosadnjikav. Kada dečko zna kako vas dovesti do orgazma i 100% je siguran da ga volite unatoč dlakavim leđima, može se dogoditi da izgubi motivaciju da isproba nešto novo u krevetu ili da se obrije s vremena na vrijeme. 'Probudite' ga tako što ćete predložiti seks na nekom neočekivanom mjestu, recimo u kuhinji. Predlaganjem nečeg novog i drugačijeg, potičete ga da reagira na jednaki način. 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo