Što kad On prekine s vama?

27/03/2019

Ili kako preboljeti bivšeg u tri brza koraka!

Suočite se s činjenicama - što prije, to bolje. Svi bismo voljeli preskočiti onaj dio kad se osjećamo kao zadnje smeće, ali to ne de tako. Trebate prihvatiti svoju tugu da biste si mogli priznati što vas je najviše pogodilo i što ovaj prekid znači za vašu budućnost - kako se vi želite promijeniti i kakvog partnera želite naći. Osim toga, biti tužan je dobro jer nas zbliži sa starim prijateljima na novoj razini.

Postavite rok svom tugovanju - i to kratak Ne smijete si dopustiti da vam spavanje s kutijom pizze, buđenje u 3 ujutro da jedete sladoled ili plakanje uz svaki film na televiziji postane novi životni stil. To niste vi. Uzmite si bolovanje, ali nemojte dati otkaz samima sebi.

Veselite se suncu poslije kiše - ovo nije neka duboka metafora već dokazana činjenica. Prema istraživanjima ljudi nakon prekida za svaku negativnu posljedicu, navedu barem pet pozitivnih promjena. Od boljeg izgleda, većeg samopouzdanja do boljeg razumijevanja sebe i svoje okoline, prepoznajte prilike za rast u svojim prekidima i iskoristite ih.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj