Što frajeri trebaju znati o seksu za vrijeme menstruacije

13/03/2017

Iako smo u 21. stoljeću, seks za vrijeme menstruacije još uvijek je stigmatiziran kao nešto loše, i odvratno...

1. Samo zato što imamo menstruaciju, ne znači da nismo sposobne za seks. Sposobne smo, i želimo ga.

2. Zapravo, imamo li menstruaciju, to vjerojatno znači da je naša želja za seksom još intenzivnija. Zbog svih kontrakcija koje nam se događaju u organizmu, i naravno hormona.

3. Ne, ne očekujemo da nas oralno zadovoljavate i nemamo problema ako vam nije do toga. Ako vas pak tako nešto uzbuđuje ili vam ni najmanje ne smeta, slobodno, nećemo se buniti.

4. Također, ovo nije čarobno vrijeme u mjesecu u kojem vas očekuje beskrajno mnogo blow joba jer je naša vagina 'izvan funkcije'. Menstruacija ne znači praznike za vaš penis!

5. Ovo je vrijeme vaša šansa da nam priuštite luđački dobre orgazme. Mnogo žena tvrdi kako im je seks za vrijeme menstruacije puno bolji i intenzivniji. Ne znamo zašto je to tako, ali biste to svakako trebali iskoristiti.

6. Nećemo se uvrijediti ako poželite pod nas ubaciti ručnik. Dapače, ni mi ne želimo krvave mrlje na plahtama na kojima spavamo.

7. Ako ponekad imamo seks za vrijeme menstruacije, to ne znači da je pod obavezno da se moramo seksati svaki put kada imamo menstruaciju.

8. Apsolutno nemate pravo na zgražanje i užasavanje nad malo krvi. Znali ste u što se upuštate. Ako vam je to odvratno, ili to nemojte raditi ili nam to dajte do znanja na pristojan i uljuđen način.

9. Krv koja izlazi iz naše vagine nije ništa odvratnija od krvi koja teče kada se porežete. To je samo krv. I to što dolazi iz vagine ne čini ju automatski odvratnom.

10. Nećemo vas smatrati čudacima ako je to nešto što vam se sviđa. Mnogim se frajerima sviđa. Puno je čudnije snažno se protiviti tome.

11. Zaštita se i dalje podrazumijeva. Jer i dalje postoji šansa za začeće, a pogotovo za prijenos neke spolno prenosive bolesti.

12. Nemojte nam držati prodike o PMS-u jer nemate na to pravo. Osim ako ste naš doktor, ili naša najbolja prijateljica.
Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo