Smotajte ga oko malog prsta po kratkom postupku

30/06/2019

S ovim ćete strategijama garantirano uhvatiti željenog muškarca, prije nego uopće uspije shvatiti što ga je snašlo...

1. Dajte sve od sebe da se u vašoj blizini osjeća najugodnije na svijetu. Mnogi muškarci misle da vas moraju impresionirati nekom "predstavom". Napravite mu uslugu i pokažite mu da uživate u tome - da se osjeća kao pravi frajer!

2. Zaigrajte se riječima. Koristite pojmove koji su vezani uz seks: lizati, ljubiti, stenjati, maziti... Iako ih nećete spominjati u kontekstu seksualne igre, itekako će ih zamijetiti i dodatno se zagrijati.

3. Jedite ga pogledom. Gledajte ga duboko u oči, a potom mu promatrajte usne. Naročito mu često gledajte usta i razmišljate kako ga ljubite. "Slučajno" se toliko zadubite u maštanje i recite mu da ponovi što je rekao - jer ste razmišljali o nečemu... Vrlo dobro će znati o čemu!

4. Potaknite ga da priča o osjećajima. I to zato što većina stvari o kojima razgovaraju muškarci nisu baš "zavodničke". Ako počne brbljati o poslu, pitajte ga što mu se tamo najviše sviđa i sanja li o nečemu drugome. Vidjet ćete da će uskoro emotivnije pristupiti temi...

5. Odaberite odjeću zahvaljujući kojoj neće moći skinuti oči s vas. Odjenite se ženstveno i naglasite ono što muškarci vole: kosu, usne, grudi, stražnjicu, noge. Ali, oprez - ako ćete izgledati previše seksi, postoji mogućnost da će se prepasti!

6. Igrajte na kartu seksualnosti. Pobrinite se da razmišlja o seksu, ali nemojte biti previše direktni. Na primjer, kad pijete koktel ili sok, mazno se igrajte slamkom ili čašom.

7. Pobrinite se da se svako malo dogodi tjelesni kontakt. Lagani, neprimjetni dodiri po ramenima, ruci ili nozi premostit će distancu među vama.

8. Slobodno preuzmite inicijativu. Muškarci se boje blamaže pa ih je strah prići vam i započeti razgovor. Pomozite mu tako što ćete mu se smješkati i često ga gledati u oči - to će mu dati osjećaj sigurnosti.

9. Osvojite ga kilinarskim vještinama. Kažite mu kako biste ga voljeli počastiti večerom koju ste sami pripremili. Koji muškarac može odoljeti dobrom komadu mesa? Ili, na primjer, recite mu da radite najbolju sarmu na svijetu. Cijenit će vaš trud. A za desert mu predložite jagode sa šlagom. To će zasigurno zagolicati njegovu maštu!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo