Sigurni pokazatelji seksualne nekompatibilnosti

04/02/2019

Ako se radi o normalnoj i funkcionalnoj vezi, odnos između muškarca i žene trebao bi biti kako emocionalna, tako i fizička ravnoteža...

Ne uspjevate se koncentrirati. "Ok, evo sad ću se koncentrirati na to...", kažete nespretno. Ali nećete. I dalje zurite u čudnu mrlju na tepihu.

Seksate se uz upaljen televizor. Ne želite to reći naglas, ali ste sigurni da vašem partneru to ne smeta jer također uživa u gledanju.

Seksate se rijetko, obično vikendima. I čak i onda, osjećate da to radite zbog obveze prema partneru.

Nikada niste napaljeni u isto vrijeme. Nikad. Kada ste napaljeni, vaš partner je "zauzet" i obratno.

Vaš seks završava tako što ga završite sami. Ne samo povremeno, uvijek. Potpuno je u redu ako jednostavno ne možete doživjeti orgazam svaki put, ali istina je da je vaš seksualni život zapravo masturbacija s gledateljima.

Vaš libido potpuno je drugačiji od njegovog. Ako se on želi seksati šest puta na tjedan, a vama je dovoljno dvaput, oboje ste zbog toga frustrirani jer ne odgovarate na potrebe onoga drugoga.

Prijateljica vam je rekla da ona uvijek doživljava orgazam u isto vrijeme kad i njen dečko. Mislili ste da se šali, ali bila je istina. Da, to se zaista može dogoditi.

Vaš seks se vrlo rijetko događa spontano. Ne zavodite se međusobno. Vi si nikada ne padate u zagrljaj ili skočite na svog partnera već na vratima.

Nemate nijednu seksualnu pozu u kojoj oboje uživate. Zapravo, u bilo kojem trenutku za vrijeme seksa, jedno od vas dvoje ne uživa potpuno. Samo ste to odradili da bi bili na miru.

Ne možete nikako uhvatiti usklađeni ritam. Svaki put kada se počnete kretati, onaj drugi se kreće bokovima u suprotnom smjeru pa izgledate poput raštimanog tandem bicikla. A onda je trenutak uništen.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo