Seks vodič: totalno bezazleni i cool fetiši koje morate isprobati još danas!

02/08/2016

Nekima su opasno seksi, neki ih još uvijek ne mogu shvatiti, no ovim bi suptilnim fetišima baš svi trebali dati šansu...

MICHELLE PFEIFFER kao Catwoman

Nerijetko riječ 'fetiš' asocira na nešto čudno, nastrano, ekstremno, no to uopće ne mora, i najčešće niti nije tako. Uglavnom je riječ o seksualnim navikama i preferencijama koje su samo malo drugačije, začinjenije, a time i uzbudljivije, i zahvaljujući kojima seksu ne prijeti upadanje u rutinu. Ovo su igrice koje bi se trebali usuditi isprobati i oni najsramežljiviji, na njihovo i partnerovo obostrano zadovoljstvo!

1

Vezanje. Igrice koje uključuju vezanje u velikoj mjeri raspršuju strast budući da jedan partner prepušta povjerenje i potpuno se predaje drugom partneru. Upravo taj osjećaj potčinjenosti i prepuštanja partneru može biti, i najčešće je, moćan afrodizijak. Svakako se s partnerom dogovorite čime ćete se vezati i koliko snažno te utvrdite sva moguća pravila.

Igranje uloga. Ovo je najbolji primjer fetiša kroz koji možete proživjeti raznorazne fantazije. Možete se seksati s potpunim strancem, 'varati' svog dragog, provesti najluđu noć sa striperom, pasti na šarm seksi doktora koji će pomno pregledati svaki dijelić vašeg tijela... Potrudite se oko atmosfere, prepustite se ulozi i uživajte u najseksi scenariju koji uspijete zamisliti.

Kostimi. Mogućnosti je doista bezbroj i nipošto se nemojte ograničiti isključivo na stereotipne kostime seksi sobarice ili medicinske sestre. Uplovite u svijet seksi rublja, haltera, negližea, korzeta, kostima od lateksa, kože, čipke... Mogućnosti je doista bezbroj!


Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo