Seks koji bi frajeri najrađe zaboravili

02/09/2019

Mislite da su frajeri ludi za apsolutno svakim seksom koji im se nudi? Nemojte biti tako sigurni...

Seks kada njegov penis odbija bilo kakvu poslušnost. Naprimjer, onaj u subotu nakon što ste se vratili iz izlaska. Napaljen je i inzistira na divljem seksu znajući kako sad definitivno može izdržati više... a onda ga njegov vlastiti penis jednostavno izda. Nešto poput probušene gume. Prvi put kad se dogodi, to je nešto najgore na svijetu, osjećate paniku i ne znate što ćete. Već drugi put sliježete ramenima – neke stvari jednostavno ne vrijedi forsirati.

Seks koji je bio prekinut upadom treće osobe u sobu. Budimo realni – ovo nije 18. stoljeće u kojemu imamo svoju kuću i posao i prije nego smo postali seksualno aktivni. Većina ljudi još uvijek živi s roditeljima barem do 18. godine, nakon čega žive s cimerima, a to znači da će se jako puno puta dogoditi da nećete imati potpunu privatnost onda kad svoj penis odlučite izvesti u šetnju. Htjeli vi to ili ne htjeli, takvi incidenti obično trenutno ubijaju svaku želju za seksom.

Seks s prvoklasnom glumicom. Ne poričite. Bez obzira na to koliko je frajer dobar u seksu, neka će žena negdje jednom odglumiti taj orgazam samo kako bi priča završila što prije. Duboko u srcu, on to zna, ali je svejedno odradio posao, svršio i odlučio sakriti svoj sram.

Seks s odbojnim fetišima. Ne osuđujemo ničije fetiše, ali oni ponekad, kad se dogode bez upozorenja, znaju biti poprilično zastrašujući. Ako partnerica usred seksa počne mjaukati i lizati partnera... očekujte da će se dogoditi nešto i to nešto vjerojatno neće biti pozitivno.

Seks u kojem jednostavno nije svoj. Nitko ne može dati svojih 100 posto baš svaki dan. Možda njegov um jednostavno nije tamo, možda se brine o poslu, možda je istegnuo mišić ili ga je uhvatila neka viroza, ali on zna da to nije bilo ni blizu dobrog seksa i to boli.

Seks koji je potpuno van ritma. To je ona vrsta seksa u kojoj vaša tijela jednostavno ne mogu pronaći zajednički ritam. On miče bokovima, ona miče bokovima, ali imate osjećaj da su vaša tijela u potpuno različitim vremenskim zonama.

Seks koji završava u ozljedama. Svatko od nas ima jednu takvu priču. Možda nije baš svaka završila u hitnoj u vrlo neugodnom razgovoru s liječnikom, ali je vrlo moguće kako je bar jedno vaše seksualno iskustvo završilo s kvrgom na glavi, modricom na bedru ili googlanjem: „Može li se penis slomiti?“ Kako god bilo, imajte razumijevanja jer baš svaki muškarac ima jednu slabiju točku kao posljedicu seksualnog PTSP-a. Ili, u ovom slučaju, PSSP-a?

Seks s potpuno nezainteresiranom ženom. Ne doslovno, ali znate one ljude koji vam, kad se rukujete, pružaju ruku koja je potpuni ekvivalent beživotnoj ribi? Tako se ponaša i njegova partnerica – lijena i zavaljena u krevet očekujući da njezin partner obavi cjelokupni posao i to dobro! Lijeni partneri su prava noćna mora i za njih bi seks trebao biti zabranjen. Naše mišljenje.

 

 

Cosmopolitan.hr

Komentiraj

Novo