S kakvim nas ženama frajeri varaju?

17/02/2017

Ove neobične novosti mogle bi vas nemalo iznenaditi...

Saznanje da je naš dragi bio nevjeran saznanje je s kojim se nitko od nas ne želi suočiti, no ako u toj nezavidnoj situaciji postoji išta što bi nas moglo oraspoložiti, onda je to vjerojatnost da nas je prevario s osobom koja izgleda lošije od nas.

Prema posljednjim istraživanjima, koja su obuhvatila 4000 ljudi, pokazalo se da većina nevjernih frajera i žena smatra svoje partnere privlačnijima od ljubavnica i ljubavnika. Samo 30 posto frajera reklo je kako ima ljubavnicu mlađu od partnerice, a 26 posto njih smatra da je njihova ljubavnica zanimljivija osoba, dok njih samo 25 posto ljubavnicu smatra zgodnijom i privlačnijom od partnerice.

Vjerojatno se u ovom trenutku pitate, što je to u njihovim glavama? Sudionici istraživanja rekli su da su ljubavnice puno pažljivije, brižnije, da ih puno pažljivije slušaju, a osim toga su i nenadmašno strastvene.

Kod nas žena je to ipak malo drugačije. Čak 50 posto žena je izjavilo kako su njihovi ljubavnici zgodniji i privlačniji od njihovih stalnih partnera, a osim toga to im je i jedan od presudnih razloga zašto su počinile taj grijeh.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo