Promijenio se 100%? Možda je baš ovo razlog!

09/05/2019

Samo zato što vi ne možete dokučiti problem, ne znači da problem ne postoji...

Rastganost između karijere i veze. Možda vas frajer stvarno voli, ali njegov posao mu je također drugi dom. Orijentiran je na karijeru. Često vas iznenadi otmjenom večerom u najboljem restoranu u gradu, ali ako primi važan poziv, jednostavno će morati otići, jer posao je posao.

Neka druga mu je okupirala misli, i još pokoju stvar... Postoje slučajevi kada će se frajer ohladiti bez pravog razloga. Razlog za to može biti i prijevara jer su oni svjesni učinjene nepravde i ne mogu se praviti kao da se ništa nije dogodilo. U ovom slučaju nestat će romantike i strasti, a ovo će potrajati dok vi ne shvatite u čemu je problem.

via GIPHY

Promjena nakon zavođenja. Frajeri će učiniti sve kako bi vas osvojili, promijenit će svoje navike, stalno će vam slati poruke, prestat će pušiti, gledat će s vama vaše omiljene filmove. Međutim, kad vas uspiju osvojiti, lagano se ohlade i ispostavi se da ste im bili privlačniji kada ste bili nedostižni.

Emocionalna prtljaga. Moguće je da ste naletjeli na frajera, koji je upravo prekinuo s bivšom, razveo se ili su se samo posvađali, ili ju je on upravo prevario. Stoga, možda postoje podsvjesni razlozi zašto vam se frajer nije spreman u cijelosti prepustiti. Dio njih vam se vjerojatno želi u potpunosti posvetiti, a drugi dio njih razvija obrambeni mehanizam.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo