Pretvorite mirise u vaše najsnažnije ljubavno oružje!

25/07/2019

Opojna moć mirisa najbliža je moći putovanja u prošlost. Ne vjerujete nam? Isprobajte ove trikove...

1. Naoružajte se mirisima koji će vas podsjetiti na neka davna, sretna vremena i oživjeti lijepe uspomene. Jeste li se ikada prepustili razuzdanom uživanju jedno u drugome na ljetovanju dok ste bili namazani losionom za sunčanje od kokosa? Potaknite sjećanja na strastvene trenutke i zapalite svijeću s mirisom kokosa ili pripremite kupku s istom aromom. Mirisi snažno vraćaju sjećanja na prošla iskustva jer je dio mozga koji procesuira mirise povezan s dijelom koji je zadužen za emocije.

2. Pripremite namirnice čiji je miris veći afrodizijak od njih samih. Čudno, ali miris hrane koja se peče pokreće muškarce. Neka su istraživanja pokazala da miris pečene bundeve i svježih krafni povećava protok krvi u penisu. Iako nije sigurno zašto ih taj miris uzbuđuje, jedan mogući razlog je da ih nesvjesno opušta i time povećava protok krvi i njihove seksualne aluzije.

3. Ostavite svoj miris u njegovom okruženju kako bi ga uvijek podsjećao na vas. Vaš parfem uzrokuje Pavlovljev refleks kod muškarca: njegov mozak povezuje taj miris s vašom bliskošću i automatski je u punom gasu kad ga namiriše. Probajte staviti malo svog parfema na njegov jastuk. Ne samo da ćete ga tako još više uzbuditi, nego ćete potaknuti njegovu maštu i kada niste u blizini te mu pojačati slatki osjećaj iščekivanja i želju za što skorijim susretom.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo