Prečaci do seksi raspoloženja

04/05/2017

Obećajemo da će atmosfera jako brzo postati užarena...

Igre s povezom za oči. Stavite mu povez na oči i zadajte mu slatki zadatak da pronađe sva skrivena mjesta i sve erogene zone na koje ste prethodno nanijeli med, otopljenu čokoladu, Nutellu, šlag ili nešto deseto... U potrazi su dopušteni isključivo poljupci, lickanja i grickanja. A seks... On je na redu tek kada i zadnji gram šećera nestane s vas.

Vruća kinoteka. Zavalite se s dragim pod dekicu i uživajte u nekom erotskom filmu. Ne romantičnoj komediji, ne pornografiji, nego baš baš erotskom filmu. Bude li vam nedostajalo inspiracije, zavirite u francusku kinematografiju i inspirirajte se vrućim igricama i senzualnim dodirima.

Zavedite ga striptizom. Odaberite savršenu pjesmu, ubojite štikle i odjeću sa što više gumbića i zatvarača kako biste se skidati mogli što... je... moguće... polaganije... Budite mu maksimalno blizu, neka ga vaše tijelo ovlaš dodiruje, no izričito mu zabranite da on dodiruje vas. Sve do onoga trena kada se odlučite smilovati mu se i dopustiti mu da se baci na vas.

Seksi masaža. Zamolite ga za senzualnu masažu aromatičnim uljem, po cijelom tijelu. Toplo vam preporučamo da ulje odmah sada ubacite u hladnjak kako bi vam osjećaj prilikom nanošenja bio još intenzivniji, i kako biste si osigurali trnce po cijelom tijelu.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj