Poza koja budi ono životinjsko u njemu

10/06/2018

Ima ta jedna poza za kojom su svi frajeri odreda ludi... Pogađate li o kojoj je riječ?

Mnoga su istraživanja provedena na temu seksa, omiljenih seksualnih poza kako među ženama, tako i među muškarcima te razloga zbog čega određeno seksualno ponašanje u nama budi životinjski nagon. Tako je još jedno nedavno provedeno istraživanje otkrilo kako je jedna poza frajerima osobito draga - doggy. 

Poznato je da muškarci vole tu pozu i da vole ono životinjsko u njoj. Iako doggie style nije poza koju povezujemo sa ženskim orgazmom, postoji mnogo načina na koje bi ona mogla biti odlična za žene. Volite li i vi, kao i vaš partner, ovu pozu, uz ovih par savjeta bi vam ona mogla postati još bolja ili vam čak postati najdraža!

1. Kada vaš muškarac leži na leđima i vi ste na njemu, sjednite na njega, okrenite mu leđa i zahvatite ga snažno nogama. Ruke držite na krevetu kako biste mogle kontrolirate koliko duboko ulazi u vas. To je odlična poza i za ženu i muškarca. Žena ima kontrolu nad tempom seksa i ova joj poza najviše stimulira G-točku i gotovo jamči orgazam. Što se muškaraca tiče, pogled na njezina leđa, preko kojih pada raspuštena kosa može biti jako seksi.

2. Logično je da, kada partner ulazi u vas odostraga, raširite noge i olakšate mu da što jednostavnije može kliziti u vas. Ali evo jedan trik koji će vam omogućiti da više uživate u tome! Kada partner uđe u vas, skupite noge i čvrsto stisnite koljena jedno uz drugo.
Tako ćete imati osjećaj da je partner bliže vama i da je njegov penis krući nego što jest. Plus, što su njegova koljena razmaknutija, lakše će mu biti sagnuti se preko vas i dirati vam klitoris, što će vam pomoći na putu do orgazma.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo