Postanite vanserijska zavodnica!

17/07/2019

Zaskočite ga na jedan od ovih načina i neće vam moći odoljeti...

Preduhitrite i priđite vi njemu. Slobodno priznajte kako ste odlučili preduhitriti ga kada ste vidjeli da se trudi smisliti ulet koji bi upalio. Iznenađenje kakvo definitivno nije očekivao! Dečki su natjecateljski raspoloženi baš u svemu pa će se tada potruditi predstaviti se u originalnom izdanju i sigurno neće odabrati neku već sto puta isprobanu foru nego će se dosjetiti nečeg novog. Kako god bilo, poziv za izlazak je zagarantiran.

Pohvalite njegov izgled. Kompliment kakvom ne može odoljeti. I žene i muškarci vole kad im se upute pohvale, a ujedno je to vrlo diskretan način da mu date do znanja da vam se sviđa i da biste rado izašli s njim. 

Ponudite mu da vas oženi. U šali naravno, u kojoj se možda skriva pola istine. Neobičan i zabavan način da mu date do znanja kako s njim želite više od prijateljstva. Naravno, trebate dobro paziti u kojem trenutku ćete upotrijebiti ovu ubojitu rečenicu. To bi trebao biti neobavezan, šaljiv razgovor, a tim ćete riječima na šarmantan način reći da vam se sviđa nešto što je rekao ili napravio. Uglavnom, da vam se on sviđa u cjelini i onda je sve na njemu. Rijetko kad ne upali.

Priključite se razgovoru zamolbom da vas informira što ste propustili. Ovo je jedan od uleta koji u većini slučajeva pali, ali ovisi o situaciji u kojoj se nalazite. Idealan je ako ste zakasnili na predavanje, prezentaciju, neki sportski događaj i slično. Sjednite na slobodno mjesto pokraj tog slatkog dečka i uputite pitanje. Jednostavna rečenica pokrenut će zanimljiv razgovor koji će vjerojatno završiti pozivom za izlazak.

Domišljata opaska prema vlastitom izboru. Svaki frajer voli cure koje znaju pametno odgovoriti na sitne zezancije. Kad vas počne zadirkivati, uputite mu najljepši osmijeh i smislite najzabavniji mogući odgovor. Možete ga čak iznenaditi pitanjem: "Zar dečki danas na ovaj način pozivaju cure van?" Zaskočite ga na sličan način i neće vam moći odoljeti.

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo