Pažnja, pažnja! Prosječni penis sve je duži!

13/04/2017

Ili si barem frajeri to priželjkuju pa lažu

Ako ste žena koja voli seks, onda vam pomisao na penise vjerojatno pozitivno utječe na raspoloženje. Dotični dolaze u raznim oblicima i veličinama, a imaju tendenciju postajati sve privlačniji što nam je draža osoba za koju su "priključeni". Kad se zaljubimo, veličina nam prestaje biti baš TAKO bitna, no frajerima očito jest jer kad god mogu - "nadodaju" si koji centimetar.

Kako prenosi Mirror, nedavno provedena studija koju je proveo brend kondoma SKYN među ispitanicima starosne dobi između 18 i 34 godina, otkrila je kako je prosječna dužina penisa  milenijalaca 15,49 cm, a što je čak 2,5 cm više od dužine koja je kao prosječna utvrđena u jednoj drugoj studiji slične teme provedenoj prošle godine. Ona je naime konstatirala kako je prosječna dužina penisa 13,1 cm.

Zvuči predobro da bi bilo istinito? Pa to je zato što možda i je tako. Naime, SKYN je istraživanje prošle godine proveo tako da je poslao svoje zaposlenike da izmjere penise 15000 studenata s King's College-a u Londonu, dok su ove godine ispitanici zamoljeni da sami izmjere svoje penise i ispune online upitnike. A to znači na postoji mogućnost da će frajeri možda slagati kolika je stvarno dužina njihovog penisa, pa makar informaciju davali u anonimnom upitniku. A što je ipak nekako vjerojatnije nego to da samo godinu dana kasnije penisi postaju čak 2,5 cm duži. Ili?

 

 

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo