Ovo su najvatreniji horoskopski parovi!

24/04/2019

Seks je užasno važan dio veze pa nam je važno da ne šteka. Kod ovih parova iskre frcaju na sve strane!

1. Škorpion i Rak.  Divlji i nepredvidivi Škorpion vrlo će lako uloviti nježnog Raka. Strast među njima očita je od prvog trenutka - oni osjećaju da su na istoj valnoj dužini, a u seksu im je važna povezanost uma i tijela. Strastveni Škorpion potrudit će se na sve načine zadovoljiti Raka, a Rak će mu uzvratiti senzualnim dodirima koji će Škorpionu jako goditi.

2. Ovan i VodenjakNeka su istraživanja pokazala kako su Ovnovi u krevetu najkompatibilniji s Lavovima, no kada se sretnu Ovan i Vodenjak dolazi do erupcije strasti! Na te vatrene osjećaje nije imun nijedan znak. Za Ovnove se često kaže da su 'gladni seksa', a često će preskočiti predigru dajući prednost sirovoj strasti. Žene ovog znaka žele se osjećati poželjno i žele dominirati u krevetu!

3. Blizanci i Lav. Zaigrani Blizanci i vatreni Lav čine savršen spoj, barem kada je riječ o zabavi ispod plahti. Oboje su spremni na eksperimentiranje, a Blizance posebno privlači otvorenost Lavova i njihova spontanost u seksu. Problem nastaje kada Blizanac poželi poslije zabave u krevetu otići svojoj kući... 

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj