Ovo su 3 najčešća tipa zavodnika

30/06/2019

Od koga očekivati da će vas nazvati, a od koga se ne možete nadati ni reprizi među plahtama...

❤ Ultimativni džentlemen. 

Ili ima više od 80 godina ili doista pazi na džentlmenske manire. Uvijek vam otvara vrata, pridrži kaput, a na kraju večeri vadi novčanik iz džepa i sve plati. Ako ste tip žene koja voli da je nose na rukama, što možete više poželjeti? Osim toga, možete biti sigurni da vas vaš Gospodin neće prevariti sa seksi tajnicom. Za to je jednostavno previše fin…

Gospodin super ozbiljni. 

I nakon četvrtog pića više ga zanima vaš posao, djetinjstvo i vaše mišljenje o ratu na Bliskom istoku, a ne sadržaj vašeg grudnjaka? Večer ste završili tako što ste kod kuće ležali sami u krevetu i razbijali si glavu što ste pogrešno napravili? Nemojte očajavati! Dok god ne dobije osjećaj da je s vama na istoj valnoj duljini, držat će prste podalje od vas. Nazvat će vas – on je pravi kandidat za ozbiljnu vezu. Dakle, vrijeme je da nabavite još jednu četkicu za zube.

Šarmer koji vas je oborio s nogu rekordnom brzinom.

Upravo ste ga upoznali i već nakon pola sata imate osjećaj da ste vi jedina prava žena za njega? Njegov repertoar komplimenata baca u sjenu sve što ste ikada prije čuli? Oprez – nemojte mu vjerovati! Tip ima samo jedno na umu: seks! Želite li seks na jednu noć, zašto ne!? Ali, nemojte očekivati da ćete zajedno slušati svadbena zvona – sumnjamo čak i da ćete ikada doživjeti reprizu među plahtama.

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo