Ovo mora znati svaka žena koja razmišlja o analnom seksu!

14/11/2019

Svi znatiželjnici, slobodno zavirite...

1. Ako se odvija na odgovarajući način (da ste opušteni i da koristite lubrikant), analni seks zapravo nije bolno iskustvo, ali je osjećaj malo čudan. Ako se javlja oštra i snažna bol za vrijeme analnog seksa, nešto nije u redu. Ako takvog osjećaja boli nema, sve je u redu. Jendostavno ćete imati osjećaj kao da se neka palica našla na mjestu gdje nije trebala i imat ćete osjećaj da vam se kaka.

2. Volite li analni seks, nemate razloga sramiti se priznati to. Analni seks sam za sebe nije degradirajuće iskustvo, osobito ako i vi u njemu uživate. Analni seks, s druge strane, koji se događa samo zašto što vaš partner vrši pritisak na vas je degradirajuće iskustvo.

3. Neke žene jednostavno vole analni seks, a neke ga jednostavno ne vole. Nema u tome ništa razočaravajuće niti ponižavajuće, niti vaše osobne preferencije itko treba shvatiti osobno.

4. Želite li za vrijeme analnog seksa malenu pauzu, bolje je da jednostavno na tren potpuno usporite tempo, ali da on ostane u vama, nego da potpuno prekinete odnos i krenete s penetriranjem još jednom kada odlučite nastaviti. Budući da je glava penisa najširi dio, upravo njen ulazak je najintenzivniji dio odnosa pa ako želite malčice usporiti, ugodnije je da ostane unutra. Ako seks zbog boli u potpunosti želite prekinuti, otvoreno mu to dajte do znanja i recite da prestane.

5. Analni seks u misionarskoj pozi je apsolutno moguć, ali se ne preporuča kao prvo analno iskustvo iz jednostavnog razloga što u ovoj pozi imate manju kontrolu nad penetracijom nego što biste ju imali u nekoj drugoj pozi. Ali jednom kada budete sigurni da vam se analni seks sviđa, svakako isprobajte i ovu pozu.

6. Iako postoji bojazan da ćete se u jednom trenu pokakati, šanse da se to doista dogodi su zapravo jako male, a posebice ako se za analni seks temeljito pripremite u smislu pranja i/ili možda klistiranja. Naravno, uvijek postoji šansa da se malčica kakice eventualno pojavi na vrhu kondoma, ali to je rizik na koji, pristajete li na analni seks, jednostavno morate biti spremni.

7. Nakon što jednom 'obavite' analni seks, možda ćete imati osjećaj da ste postavili standard da to i ubuduće češće radite. Zapamtite da niste i da je vaše apsolutno pravo jasno i glasno reći što (ne) želite u određenom trenu. Ako vam se s druge strane analni seks svidi, uživajte u njemu. Ali naravno, opet - samo kada to vama odgovara!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj