Ovih 5 stvari nužno je za privlačenje nove ljubavi!

16/07/2019

Cura može biti pametna, seksepilna i imati smisla za humor, ali nedostatak samopouzdanja odbit će svakog frajera. Zato glavu gore i pokažite mu da ste spremni osvojiti ne samo njega, već cijeli svijet!

1. Vaš bivši je za vas preklanjski snijeg! Ništa ne ubija romansu koja se tek budi brže od razmišljanja o bivšem. Prije nego počnete petljati s novim frajerom budite sigurni da se ne nadate ili (još gore) pokušavate pomiriti se s bivšim dečkom. Jednako je grozno i ako pokušavate pronaći nekog poput njega. Dva su razloga zbog kojih je ovo pogubno za potencijalnu vezu – nijedan se dečko ne želi naći u natjecanju u kojem ne može pobijediti, a vi ako živite u prošlosti, ne možete biti istinski motivirani na upoznavanje i stvaranje veze s nekim drugim. Okrenite novi list - smjesta!

2. Birajte odjeću koja laska vašoj figuri. Ako se za vama frajeri nikad ne okrenu na cesti ma koliko se vi trudili oko outfita, možda je razlog taj što birate odjeću koju primijećuju žene, a ne muškarci. Muškarci žele vidjeti obline. Držite se seksi traperica koje ističu vašu guzu i topova koji naslućuju raskoš vaših grudi i struka. Samo pazite da ne pokažete previše jer biste mogli poslati pogrešnu poruku.

3. Spremni ste na kompromise. Ovo je jedna od najvažnijih vještina kojima morate vladati ako želite ozbiljnu i dugu vezu. Ako dečko osjeti da cura s kojom se viđa nije spremna na kompromise, on vidi nervoznu budućnost prepunu trivijalnih neslaganja, svađa i ultimatuma. Nije baš sretna slika, zar ne? Dokažite mu da ste spremni na ustupke i dogovore i dopustite mu da on odabere kamo ćete izaći na večeru i nemojte pokazati da ste uzrujani kad on promijeni planove.

4. Prštite samopouzdanjem. Cura može biti pametna, seksepilna i imati smisla za humor, ali nedostatak samopouzdanja odbit će svakog frajera. Žene s niskim samopouzdanjem smatraju se ekstremno zahtjevnima. Moraju biti u centru pažnje i neprestano zahtijevaju razuvjeravanje i komplimente. Čak i ako pronađete dečka koji je spreman biti vam potpora u tom smislu, nakon nekog vremena vjerojatno će se složiti sa svim što kažete i dati petama vjetra. Glavu gore i pokažite mu koliko ste zadovoljni sobom!

5. Pokažite njemu i ostatku svijeta koliko ste strastveni. Bio to hobi, posao ili buran društveni život, muškarce nedvojbeno privlače žene s jasnim interesima i s puno entuzijazma. Kako mu natuknuti da ste takva kakvu želi? Ubacite u razgovor nekoliko detalja s ludog tuluma na kojem ste prošlog vikenda bili s frendicom i kako vas jako veseli novi projekt koji uskoro pokrećete na poslu. Dobrobit je višestruka – dečko će shvatiti da neće isključivo on sam biti odgovoran za vašu sreću i biti će više zainteresiran da postane dio vašeg zanimljivog života.

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo