Ovi znakovi govore samo jedno: krajnje je vrijeme da vam zasvira svadbeni marš!

21/02/2020

Ovo su hintovi koji vam na mogu promaknuti...

Živite zajedno i još uvijek ste oboje živi. I ne samo da ste živi, nego obožavate svaki dio zajedničkog života, a činjenicu da daska od WC-školjke nije spuštena niste ni primijetili.

Nemate potrebu zabadati nos u njegove razgovore. ...kao što ste to radili prvih šest mjeseci vaše veze.

Počeli ste aktivno razmišljati o svojem vjenčanju. ...i to je uglavnom realno budući da ideja o vjenčanju za vas više nije nemoguća misija.

Ne nedostaju vam odlasci na spojeve. Priče o samačkom životu više vas uopće ne privlače i odjednom ne biste htjeli biti u koži vaših single prijatelja.

Kada ne izađe s vama, niste sumnjičavi. Vaša veza dovoljno je intenzivna da zapravo uživate u slobodnoj večeri uz omiljene serije.

Posuđeni novac nemate potrebu tražiti natrag. Ne brinite, to će se vratiti nakon vjenčanja.

Možete razgovarati o djeci bez straha da će situacija biti potpuno čudna. Dapače...i sama pomisao na to vas čini sretnom.

Oboje želite nabaviti psa i odavno ste se složili oko imena. To je samo korak dalje od djeteta. Nije li to tako?

Oboje jedno s drugim možete dijeliti šifre društvenih mreža jer nemate što skrivati. Flertovi s drugima za vas su odavno prestali biti zanimljivi – čak i oni šaljivi.

Odlazite na koncerte bendova koje on obožava bez da se žalite. (Previše.)

On vas najviše voli bez šminke. Ako to nije prava ljubav, onda stvarno ne znamo što je.

Potpuno ste okej s idejom da ćete s istom osobom spavati do kraja života. Jer on zna što radi u krevetu i nitko to ne zna bolje od njega.

O vašoj buudćnosti razgovarate s „kad“, a ne „ako“. Jer je vaša zajednička budućnost za vas jedina budućnost.

Najbolja ste osoba kad ste s njim. Na najljigaviji mogući način, vi zaista upotpunjujete jedno drugo.

Ne odlazite u krevet posvađani. Napokon ste shvatili da neke stvari jednostavno nisu vrijedne toga.

Osjećate se slobodno oko njegove obitelji. Odavno ste prešli fazu u kojoj glumite savršenu djevojku koja obožava svaki dio njegovih roditelja.

Počeli ste štediti novac za zajedničku budućnost. I već ste imali raspravu o količini novca koja će biti potrošena na sobu za videoigrice. Točno nula.

Ne osjećate se dobro kad ne spava pored vas. I redovno si šaljete slike prazne strane kreveta kad je jedno na putu :'(

Zna vaše najveće tajne. Ne samo da ih zna, nego vas voli zbog njih.

Zna i sve što volite i što ne volite u spavaćoj sobi. ...jer jednom kad mu kažete da napokon prestane raditi to što on misli da vi volite, znate da ste u vašoj vezi upravo napravili korak dalje.

Mobitel vam je prepun fotografija vašeg prstena iz snova. Suptilno mu odajete sve svoje želje za veliki dan.

Svijesni ste da ste ponekad i previše bliski, ali po tom pitanju ne bi ništa mijenjali. Uklanjanje njegovih prištića s leđa nije bajka, ali pokazuje koliko se zapravo volite.

Mrzite biti daleko od njega, čak i kad je na poslu. Kroz glavu vam prolaze bizarni načini kojima biste ga zauvijek mogli imati uz sebe.

Imate zajednički bankovni račun. Biti jedno kad su u pitanju financije znači ne obraćati previše pozornosti na to tko troši više.

Potpuno ste i bez iznimaka preboljeli sve svoje bivše. I sama pomisao na veze prije ove podsjećaju vas da ste s ovom naučili značenje prave ljubavi.

Želite brak zbog braka i onoga što on predstavlja, ne zbog raskošnog vjenčanja. ...iako nemate ništa protiv raskošnog vjenčanja.

Male romantične geste cijenite više od onih velikih i skupih. Iako očekujete jednu veliku gestu – njegovu prosidbu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj