O, da! Ovo oni žele znati o vašoj intimnoj zoni

04/08/2017

Umiru od želje da čuju odgovore!

Muškarci su izrazito radoznali kada je naše međunožje u pitanju. Upravo zato saznali smo što ih najviše zanima pa da budete spremne odgovoriti. U slučaju da se usude nekada otvoreno pitati! 

Kako žene znaju da su dobile menstruaciju?

Ovo se sigurno razlikuje kod svake žene, ali kakav je to osjećaj? Je li brzo i iznenadno ili se neprimjetno prikrade? Je li ista svakog mjeseca? Muškarci zamišljaju da je ta situacija slična onoj kada vam stiže pošta. U nekim mjesecima je: "Kakvi su ovo visoki računi? Užas!'', a u nekima je, pak: "Uh, super" Uštedjela sam.'' 

Što se događa s tjelesnim tekućinama? 

Muškarci uglavnom misle na tjelesne tekućine koje završe u gaćicama. Oni mogu ispustiti dosta tekućine tamo dolje - preran kraj zbog predigre ili nešto slično. Ali žensko pražnjenje je puno češće. Je li uopće prouzrokovano sličnim razlozima kao kod muškaraca ili je to sasvim normalno i žene to ni ne primjećuju?

"Igraju" li se žene sa svojom vaginom?

Muškarci je običaj da im ruke završe u gaćama. To je u nekim situacijama čak i nesvjesno. Skroz je u redu spustiti ruke dolje i provjeriti je li sve u redu i na mjestu. No, čini se da djevojke to ne rade baš često, zar ne?

Je li brijanje bikini zone podjednako stresno za žene koliko je za muškarce?

Iako su najosjetljiviji dijelovi ženskog spolnog organa smješteni unutra i zaštićeni poput štita od kornjače, kako to muškarci definiraju, oni i dalje misle da je podjednako opasno prislanjati oštricu brijača tamo dolje.

Doživljavaju li žene orgazam tijekom običnih dnevnih radnji?

Mnoga znanstvena istraživanja bavila su se pitanjima mogu li žene doživjeti orgazam u uskim trapericama, tijekom vježbanja ili jahanja. Muškarci se pitaju kakav li je to osjećaj. Da muškarac može nositi traperice koje bi ga dovele do orgazma, on ih nikada ne bi skidao.

Kakav je osjećaj kada se doživi orgazam?

Vjerujemo da je nemoguće odgovoriti na ovo pitanje, budući da bi se odgovor jedino mogao dobiti ako je netko doživio orgazam u oba spola, što za sada još uvijek nitko nije izveo. Ali oni se ipak i dalje pitaju kako li je to kod žena.

Mokre li žene manje zašto što moraju sjediti? 

Muškarci smatraju da oni to rade puno češće jer im je fizički lakše.

Znaju li žene nazive za sve dijelove svoje vagine?

Muškarci misle da je za poznavanje vagine potreban dodatni tečaj. Po njihovom mišljenju, fizionomija vagine je jako konfuzna i ima puno dijelova.

Je li odlazak kod ginekologa zaista toliko čudan koliko oni zamišljaju?

Razgovaraju li tamo uopće žene o nečemu? Je li taj odlazak neugodan? Muškarci zamišljaju da je sama ta pozicija u koju vas smjeste na pregledu jako čudna i da tu vlada jako neugodna tišina koja traje tijekom tih par minuta pregleda. 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo