Naučite namirisati vezu koja ne obećava!

17/04/2019

To što on nije povukao nijedan potez u smjeru prekida ne znači da gaji stvarne osjećaje. Lakše je ostati nego otići…

Prvi korak ka prekidu je iskren pogled na vezu. Ne samo znakovi da njegovi osjećaji nisu jaki poput vaših: udaljen je i hladan, ne izgleda sretan kad vas vidi, nikako ne želi upoznati vašu obitelj.

Ne potcjenjujte svoju intuiciju – ako se konstantno osjećate kao da ste na rubu da ga izgubite, vjerojatno je to zaista tako. Napravite mentalnu listu stvari kakve bi trebale ocrtavati vezu. Zatim razmislite kakva je vaša veza. Usporedba realnosti i mašte pomoći će vam da prihvatite činjenicu da njegovo srce nije tamo gdje bi trebalo biti.

Jedan od najvećih razloga što mu već niste rekli ‘zbogom’ je taj što se bojite samotnih solerskih večeri. Ovisno o tome koliko ste dugo u vezi, možda ste uložili puno energije u tog dečka pa vam se izlazak iz nje čini potpunim gubitkom. Jednom kada si priznate da je stvarno kraj i da morate otići, to može biti bolno jer biste se mogli osjećati odbačeno.

Razmislite: je li on stvarno sve to? Ali stvarno!? Uglavnom manje boli gubitak samog muškarca nego pomisao na samoću. Moguće je da ga gledate kroz ružičaste naočale. Stoga se usredotočite na njegove loše strane i brzo ćete shvatiti da on nije ni približno zgodan ni zabavan kao što mislite. Nemojte se ni zapitati što ne valja sa mnom. Možda je taj dečko bio preglup da shvati koliko vrijedite, ali to ne znači da ste gubitnica. Ako vas ne voli, vas dvoje jednostavno niste dobar par i vrijeme je za prekid. Zatim se posvetite višim ciljevima – poslu i vježbanju. Na taj ćete način biti još više seksi u trenutku kad upoznate ljubav svog života.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo