Namirišite frajera zaljubljenog u samog sebe

08/07/2018

Narcisoidni frajer posljednji je s kojim želite završiti u ikakvoj vezi...

1. Dečki koji imaju problema s narcisoidnošću misle da imaju pravo na mnogo toga iako to uopće nisu zaslužili. Dobar je pokazatelj njegovo ponašanje na poslu. Ako nakon samo tjedan dana u novoj firmi misli da je pohvatao sve konce i da upravo on zaslužuje promaknuće na višu poziciju koja se otvorila, znate da spada u kategoriju opsjednutih samih sobom.

2. Obično dečki pokazuju znatnu dozu empatije kada je njihova djevojka zbog nečega uzrujana ili tužna. Kad ste u vezi s narcisoidnim frajerom, to nije slučaj. Njegova su preokupacija isključivo njegovi osjećaji i raspoloženje. Nije mu stalo do toga kako je vama, ali će se brinuti ako ste vi njega uzrujali. Želite li i dalje biti u toj vezi?

3. ipično je da ne uzvraćaju istom mjerom ni na najdivniju stvar koju im netko priredi. Nije uvijek tako i ne treba generalizirati kad govorimo o tome, ali je to vrlo čest slučaj. Kad im partnerica kaže "volim te" možda neće uzvratiti istim riječima, a ako mu se potuži da im se potrebe i interesi ne poklapaju, uglavnom ga neće biti briga. Većinu vremena su vrlo hladni i daleki.

4. Svi imamo snove i nečemu težimo, a narcisi su opsjednuti svojima. Stvaraju savršenu sliku u glavi i kada se nešto ne ostvari onako kako su zamislili, postaju ekstremno depresivni. Dakle, glava u oblacima ga odaje.

5. Svi ponekad pretjerujemo i preuveličavamo. Ponekad neka priča zaslužuje malo uljepšavanje. Ali narcisi to čine preko svake mjere i u svakoj situaciji. Njihove su priče uvijek najnapetije.

6. Za narcise je tipično da žele imati kontrolu nad svime i svima. Posesivnost u manjoj mjeri je u redu, ali prekomjerna nije zato pazite da ne preuzme kontrolu nad vama i vašim životom. Imaju stalnu potrebu biti centar svemira i iskorištavaju partnericu i sve oko sebe da bi se tako osjećali.

7. I na kraju seks. To je čin u kojem se zadovoljstvo dijeli, a narcise uglavnom nije briga je li njihova partnerica zadovoljena jer mu je glavna stvar zadovoljiti vlastite potrebe. U seksu nema muljanja pa ćete ga po u tome najprije prepoznati.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo