Najromantičniji potezi slavnih osoba

20/03/2017

Kada je riječ o impresioniranju bolje polovice, nekako je sve lakše kada ste poznati i kada ne postoje apsolutno nikakva ograničenja...

Joe Manganiello: 'Napisao sam za nju (Sofiju Vergaru, op.a.) knjigu kao poklon za našu prvu godišnjicu. Bila je o nama i o tome kako smo se upoznali i imala je otprilike 40 stranica.'

Ryan Reynolds: 'Prošvercao sam za nju pitu preko američke granice.' Oh Blake, ni ne znaš koliko si sretna!

Dok su još bili zajedno, Justin Bieber je za Selenu Gomez unajmio cijeli Staples Center u Los Angelesu, samo kako bi uživali u intimnoj, privatnoj projekciji Titanica.

Kada je Kanye odlučio zaprositi Kim Kardashian, nadmašio je samog sebe unajmivši orkestar u kojem je sviralo 90 glazbenika. Wow!

Jay-Z-ju Beyonce doista je sve to pa ju je za 25. rođendan počastio ni manje ni više milijon dolara vrijednim Rolls Royceom.

Robin Thicke nije se mogao pomiriti s bračnom krizom koja je zavladala između njega i Paule Patton pa je odlučio snimiti album koji je nazvao 'Paula'. Šteta što to nije bilo dovoljno da ju ponovno osvoji!

Iako njihov brak nije potrajao, nakon smrti Marilyn Monroe njezin bivši suprug Joe DiMaggio svakog je tjedna dostavljao buket svježih ruža na njezin grob, sve do 1999. kada je i sam preminuo.

Dok je još svijet bio u balansu, a Brangelina realnost, Angelina je Bradu za 50. rođendan kupila 12,2 milijuna dolara vrijedan privatni otok u obliku srca.Photo credit: Profimedia


Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo