Najromantičniji božićni darovi

07/12/2017

Pitali smo djevojke što je najljepše i najposebnije što su dobile od dečka za Božić!

"Avionsku kartu za Ameriku. Dugo smo pričali o tome kako bi bilo genijalno rentati automobil i provesti se s jedne strane SAD-a na drugu, a onda je on to i organizirao, kao poklon meni za Božić a ujedno i petu godišnjicu veze. Kad mi je za Božić stavio u ruku kuvertu, mislila sam da su karte za neki koncert. I skoro pala u nesvijest kad sam shvatila što je to.  (Majda, 33)

"Malu macu. Moj stari mačak je uginuo mjesec dana ranije što me užasno rastužilo. Nisam mogla zamisliti da uzmem novog kućnog ljubimca, no kad me to malo čupavo čudo dočekalo u košarici ispod bora, to je bilo to. Ljubav na prvi pogled!"  ( Ivana, 28)

"Novac. Možda ne zvuči romantično ali meni je to bilo najromantičnija gesta ikad. Naime, na porodiljnom su mi ukinuli odobreni minus u banci i pretvorili ga u kredit, koji je moj dečko otplatio, kazavši mi da je to moj dar za Božić. Rasplakala sam se."  (Marta, 35)

"Tetovažu. Ugovorio nam je termin kod najboljeg tatoo majstora u gradu i nakon Božića smo otišli k njemu, napraviti iste tetovaže kao trajni znak naše ljubavi."   (Frida, 18).

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo