Najkobnije dejting pogreške!

18/04/2019

Svaki od ovih poteza greška je u koracima. Pazite da vas koja takva ne bi koštala ljubavi života...

Previše brzate. Iako imate osjećaj da ga poznajete godinama, nemojte otkrivati baš sve na prvom spoju. Neki dečki vole djevojke koje su ih spremne pozvati u stan na prvom spoju, ali neki su malo tradicionalniji. Ne znate li koji je tip dečka, igrajte na sigurno. I ono važnije, jednom kad spavate zajedno, nepisano je pravilo da ste izgubili šansu da ćete ikada izaći s nekim od njegovih frendova. Što ako nakon drugog spoja shvatite da niste jedno za drugo i odlučite biti frendovi? Mogli biste si uništiti priliku da upoznate potencijalnu srodnu dušu u obliku njegova frenda.

Pitate vrlo osobna pitanja. Tek ste se upoznali, zato ga nemojte pokušati posve ogoliti s pitanjima. Nemojte biti preznatiželjni, inače će mu biti neugodno.

Prekidate spoj bez objašnjenja. Ako trebate hitno otići iz nekog razloga, nemojte samo nestati bez objašnjenja. Dajte mu do znanja da ste se odlično proveli i da želite to ponoviti, ali da sad zaista morate ići. U suprotnom će pomisliti da ste pobjegli jer više niste mogli provesti niti minutu u njegovom društvu.

Ne uzvraćate poziv. Ako ne želite da igra igrice, nemojte ih igrati ni vi. Većina frajera neće nazvati dva puta ako mu se ne javite. Dakle, poštedite ga agonije i nazovite ga. Ne kažemo da to morate učiniti odmah, ali ako se uopće ne javite shvatit će to kao zbogom.

Izbjegavate platiti račun. Naravno, većina frajera želi platiti izlazak, ali cijenit će ako se ponudite podijeliti račun. U suprotnom ćete djelovati oholo, a to nije cool.

Pričate previše o sebi. Posve vas razumijemo, kada ste nervozni brbljate bez prestanka, od politike do odnosa s tatom. Iako ponekad tišina može biti neugodna, monolog bez prestanka može biti jednako loš. Ne samo da to izgleda kao da niste zainteresirani za ono što on ima za reći, već ostavljate dojam osobe opsjednute same sa sobom. Zapamtite: za razgovor su potrebne dvije osobe pa nastojte postavljati jednako toliko pitanja koliko i on vama. Pažljivo ga slušajte i odgovarajte na ono što ga zanima. I držite se laganih i zabavnih tema.

Promatrate druge ljudi u prostoriji. Ako stalno gledate drugdje, jedino što on može pomisliti je da niste zainteresirani za njega. Ispast ćete dosadni i oholi. Ako ne možete skinuti oči sa seksi konobara, možete se pozdraviti s drugim spojem.

Pričate o bivšima. Ako ćete stalno spominjati bivšeg, to će zvučati kao da ga još volite (čak i ako ste posve ravnodušni prema njemu). Najbolje je uopće ga ne spomenuti. Isto vrijedi i za osvajanja; nitko se ne želi osjećati kao još samo jedna crtica.

Provjeravanje mobitela prečesto. Provjeravanje mobitela je jednako kao i gledanje na sat. Gotovo kao da poručuje 'Zašto vrijeme tako sporo ide? Ovaj spoj nikako da završi!' Naravno, normalno je biti dostupan 24/7, ali ne znači da je i pristojno. Oduprite se porivu da provjeravate Facebook, Instagram, Twitter i nikad, ali nikad ne koristite opciju 'check in' na Facebooku dok ste na spoju.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj